Τελικά υπάρχει τρόπος για να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα;

Πολλές φορές αναρωτιέσαι αν κάπου εκεί έξω βρίσκεται ο μεγάλος σου έρωτας. Και αν ναι, είστε στην ίδια ήπειρο ή θα πρέπει να περάσεις δεκάδες ώρες μέσα σε ένα αεροπλάνο για να ακούσεις την καρδιά σου να χτυπά δυνατά και ρυθμικά; Μην αισθάνεσαι άβολα, καθώς την συγκεκριμένη σκέψη την κάνει η κάθε κοπέλα που πλησιάζει τα 30 και τα βράδια δεν την βρίσκουν στην αγκαλιά κάποιου άντρα.

Οι σκέψεις αυτές γίνονται πιο έντονα έπειτα από έναν χωρισμό (πες τον και ”ερωτική απογοήτευση”) ή έχοντας περάσει αρκετούς μήνες ως single. Κλείνεσαι στον εαυτό σου, αναρωτιέσαι γιατί δεν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να σε γοητεύει και γενικώς αν θα αλλάξει ποτέ η προσωπική σου κατάσταση από single σε… «in a relationship».

Σύμφωνα με μία τελευταία έρευνα του ReportLinker, την επόμενη φορά που χτυπήσει το τηλέφωνο από μία φίλη ή φίλο και σε καλεί σε πάρτι, σουαρέ, ή εκδρομή με παρέα απάντα θετικά και χαμογέλα. Τα περισσότερα ζευγάρια, τα οποία πήραν μέρος στην έρευνα αυτή, γνωρίστηκαν μέσω φίλων και μην πάει ο νους σου στο… κακό (aka προξενιό).

Άρα, τέλος οι Παρασκευές με πιτζάμες και ποπ κορν μπροστά από την τηλεόραση.

Υ.γ Ως δεύτερη απάντηση δόθηκε ο ”εργασιακός χώρος”, οπότε να γνέψεις θετικά και στο επόμενο party της εταιρείας σου ή αυτής που συνεργάζεστε.