Με αυτές τις στάσεις θα έχετε τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς.

Γιατί εκτός από το πάθος χρειάζεται και φαντασία.

Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ είναι η χημεία. Όταν ποθείτε ο ένας τον άλλον τότε το σεξ μπορεί να γίνει από καλό μέχρι συγκλονιστικό. Όμως εκτός από το πάθος χρειάζεται και φαντασία, γιατί όσο καλοί και να είστε στο κρεβάτι πρέπει να πειραματίζεστε που και που. Δοκιμάστε τις παρακάτω στάσεις και θα οδηγηθείτε στην απόλυτη ικανοποίηση.

Καθίστε σταυροπόδι πάνω στο σύντροφό σας και περάστε τα χέρια σας γύρω του. Το κλειδί σε αυτή τη στάση είναι η επαφή με τα ματιά. Μπορείτε επίσης να τους ψιθυρίζετε στο αυτό και αναστενάζετε βαθιά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ξαπλώστε και οι δυο στο πλάι ο ένας απέναντι στον άλλο και σβήστε τα φώτα. Το μυστικό σε αυτή τη στάση είναι να νιώσετε το κορμί του άλλου δίπλα σας και να κινείστε και οι δυο με αργούς ρυθμούς. Η τριβή διεγείρει την κλειτορίδα και εγγυάται έναν συγκλονιστικό οργασμό.

Σηκώστε τα πόδια σας ψηλά. Είστε ξαπλωμένες στο κρεβάτι και εκείνος είναι από πάνω. Η διαφορά σε αυτή τη στάση είναι ότι σηκώνετε τα πόδια σας ψηλά και τα στηρίζετε στο στήθος σας και στους ώμους του συντρόφου σας καθώς σας πλησιάζει.

Αιφνιδιάστε το σύντροφό σας. Ενώ εκείνος δουλεύει τον αιφνιδιάζετε ανεβαίνοντας πάνω του. Η στάση αυτή επιτρέπει βαθιά διείσδυση και θα σας απογειώσει.