10 συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ

Βρε όλα καλά κι ωραία μεταξύ σας, αλλά αν δεν τα βρίσκετε στον ερωτικό τον τομέα, τα προβληματάκια θ’ αρχίσουν να ξεφυτρώνουν μεταξύ σας σαν τα άγρια μανιτάρια του βουνού. Το ίδιο θα συμβεί βέβαια αν ισχύει το ακριβώς αντίστροφο και ταιριάζετε μόνο στο σεξ. Μια ισορροπία θέλει, και κοινά σημεία πνευματικής και σωματικής επαφής. Στα εξής τελευταία θα αναφερθώ. Συνδυασμοί ζωδίων που τα βρίσκουν εκεί, στα ακατάλληλα σημεία. Η ένωσή τους προκαλεί πάθος.

Κριός με Ζυγό
Όταν ο Κριός πέφτει στο κρεβάτι με το Ζυγό, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Ο Ζυγός ξέρει πώς να κοντρολάρει την ηγετική φύση του Κριού. Αρκούν μερικά όμορφα κομπλιμέντα.

Ταύρος με Παρθένο
Ο Ταύρος είναι της οικογενείας, παραδοσιακός τύπος. Δεν κάνει σεξ, κάνει έρωτα, χαρακτηριστικό το οποίο ταιριάζει «γάντι» με τη σχολαστικότητα του Παρθένου. Δεν θα βιαστεί κανείς τους.

Δίδυμος με Τοξότη
Ο Δίδυμος, στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, έχει ένα θεματάκι με την αυστηρή έννοια του όρου «δέσμευση». Το ίδιο και ο Τοξότης, οπότε δεν θα αγχωθεί κανείς (λογικά), αφού η ελευθερία του ενός θα σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Κι αυτό είναι ισχυρο αφροδισιακό για τα συγκεκριμένα ζώδια.

Καρκίνος με Ταύρο
Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός πολύ. Ξεκινάει μία ερωτική σχέση για πλάκα και σύντομα το βλέπει σοβαρά. Ο Ταύρος πάλι το βλέπει έτσι (σοβαρά) από την αρχή. Αυτά τα δύο ζώδια μιλούν την ίδια ερωτική γλώσσα.

Λέων με Κριό
Ο Λέων θέλει πάθος κι ο Κριός το έχει με το τσουβάλι. Θα εκφράζουν ό,τι νιώθει ο ένας στον άλλο με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ακόμα κι ο μικρός ανταγωνισμός που θα δημιουργηθεί μεταξύ τους, λειτουργεί διεγερτικά.

Παρθένος με Σκορπιό
Ο τελειομανής Παρθένος θα εκτιμήσει το πάθος του Σκορπιού. Ο ένας θα συμπληρώσει το κενό του άλλουμ σαν παζλ. Αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ έντονο.

Ζυγός με Δίδυμο
Ο Ζυγός είναι φύση διπλωματική το οποίο σημαίνει πως μπορεί με σχετική ευκολία τα διαχειριστεί την έμφυτη παλαβομάρα του Διδύμου. Είναι επίσης φιλοπερίεργη φύση, οπότε αυτό το απρόβλεπτό του (Δίδυμος εδώ) θα έχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον παραπάνω. Για το μετά δεν ξέρουμε, το τώρα πάντως θα το ζήσουν.

Σκορπιός με Ιχθύ
Τι ονειρεύεται ο Ιχθύς; έναν έρωτα όλο τρέλα να τον συνεπάρει. Κάποιον να τον κυριαρχεί και να τον διεκδικεί, γιατί έτσι τα βλέπει στις ταινίες, άρα έτσι πιστεύει πως πρέπει να συμβεί και στη δική του πραγματικότητα. Τι πιο έντονο λοιπόν από τον κινηματογραφικό παθιάρικο Σκορπιό;

Τοξότης με Υδροχόο
Ο Τοξότης, λένε (οι ίδιοι οι Τοξότες), πως δεν μπορεί τη στατικότητα. Θέλει την αλλαγή, το αναπάντεχο, μια τρέλα να τον κρατάει σε εγρήγορση. Οπότε μπλέκει με έναν Υδροχόο που ακόμα κι αν δεν τα κάνει όλα αυτά πράξη, τουλάχιστον «βουίζουν» μέσα στο μυαλό του συνέχεια και δεδομένου ότι το όλα από εκεί ξεκινούν, καταλαβαίνεις γιατί το σεξ ανάμεσα σ’ έναν Τοξότη κι έναν Υδροχόο μένει αξέχαστο.

Αιγόκερως με Παρθένο
Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και αφοσιωμένος. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει και δεν διστάζει. Ο Παρθένος που επίσης ξέρει τι θέλει, τρελαίνεται με τους ομοίους του. Αυτά τα δύο ζώδια κάνουν το πιο συγκεντρωμένο σεξ.

ladylike.gr