Ποια είναι τα 5 πιο άγρια ζώδια στο κρεβάτι;

Ποια είναι τα 5 πιο άγρια ζώδια στο κρεβάτι;

Ανακάλυψε τώρα ποια είναι τα 5 πιο άγρια ζώδια στο κρεβάτι, τι τους αρέσει αλλά και τι τους ξενερώνει. Έτσι θα γνωρίζεις με ποιον μπορείς να περάσεις… μοναδικές νύχτες αλλά θα έχεις και όλα τα μυστικά για να κάνεις τον οποιονδήποτε να παραμιλάει στα χέρια σου…

Μάθε τώρα τα πιο “φλογερά” ζώδια

Ξέρεις ήδη ποια είναι τα 12 ζώδια… Γνωρίζεις όμως ποια είναι τα πιο… καυτά; Με ιδιαίτερη φαντασία, πάθος, έρωτα και ίσως και μυστήριο, τώρα ήρθε η στιγμή να μάθεις ποια ζώδια κυριαρχούν στον ερωτικό τομέα αλλά και για ποιους λόγους.

Σκορπιός

Το πιο φλογερό ζώδιο με διαφορά. Η έντονη επιθυμία τους για σεξ σε συνδυασμό με την αντοχή και το πάθος τους τους καθιστά αξέχαστους!

Είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτοι, ενώ λατρεύουν να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν διάφορες στάσεις και σεξουαλικά παιχνίδια. Για αυτούς σε μια σχέση δε μετράει μόνο η σωματική σύνδεση αλλά και η ψυχική.

Κριός

Οι Κριοί είναι πολύ δυναμικοί και αγαπούν να έχουν τον έλεγχο. Ψάχνουν πάντα για νέες περιπέτειες για αυτό και είναι πάντα πρόθυμοι για νέα παιχνίδια, καινούργια μέρη, στάσεις…

Είναι αισθησιακοί και μπορούν να γίνουν αρκετά ρομαντικοί. Για να αφοσιωθούν σε κάποιο άλλο άτομο δεν πρέπει να το θεωρούν δεδομένο, αλλιώς θα βαρεθούν και θα προχωρήσουν παρακάτω.

Ταύρος

Το σεξ διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις τους. Θα κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τη σύντροφό τους αλλά και για να ικανοποιηθούν οι ίδιοι.

Συνδυάζουν ιδανικά το πάθος με την τρυφερότητα και είναι τα πιο αισθησιακά άτομα ανάμεσα στα 5 πιο άγρια ζώδια στο κρεβάτι. Τρελαίνονται να παίζεις με όλες τις αισθήσεις τους και λατρεύουν τα χάδια, τόσο να τα δίνουν όσο και να αφήνονται στα δικά σου χέρια.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τη σεξουαλικότητά τους αλλά και για την αυτοπεποίθηση και συχνά την αλαζονεία τους. Για αυτό φλερτάρουν συνεχώς και ενώ επιθυμούν να ικανοποιούν τους συντρόφους τους και να είναι οι καλύτεροι, μόλις λάβουν την ικανοποίηση που επιζητούσαν οι επιδώσεις τους μειώνονται.

Παρόλα αυτά είναι αρκετά θερμοί και τους αρέσει να δοκιμάζουν πράγματα. Έχουν πολύ ενέργεια και μια ιδιαίτερη αδυναμία στα προκαταρκτικά παιχνίδια…

Ιχθύς

Ένα αρκετά ρομαντικό ζώδιο το οποίο μπορεί να… σε ταξιδέψει σε άλλους κόσμους αν αισθανθεί οικεία και άνετα μαζί σου. Έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τις ερωτικές ανάγκες της σχέσης τους και έχουν ως στόχο την ικανοποίησή τους.

Ανάμεσα στα 5 πιο άγρια ζώδια στο κρεβάτι έχουν σίγουρα την περισσότερη φαντασία οπότε σίγουρα προετοιμαστείτε για πολλά παιχνίδια ρόλων και σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Τι προτιμάνε τα ζώδια αυτά;

Κριός

Οι Κριοί λατρεύουν το φλερτ και τα παιχνίδια. Για να ικανοποιήσεις το σύντροφό σου παίξε με τα μαλλιά του και κάνε το απαλό μασάζ σε όλο το κεφάλι το πρόσωπο αλλά και τους ώμους.

Ταύρος

Οι Ταύροι λατρεύουν εκτός από το σεξ και το φαγητό. Ετοίμασε ένα όμορφο γεύμα και μετά περιποιήσου τον με φιλιά και φυσικά ένα τρυφερό μασάζ.

Μετά καθίστε αγκαλιά και χάιδευέ τον σε όλο του το σώμα… θα ξετρελαθεί!

Λέων

Για να αιχμαλωτίσεις έναν Λέων το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα αισθησιακό μασάζ με έλαια και μετά να χαλαρώσετε στο μπάνιο μαζί. Τη συνέχεια άφησέ τη πάνω του…

Σκορπιός

Ένα άγγιγμα μπορεί να κάνει πολλά σε έναν Σκορπιό. Ειδικά αν ξέρεις τα σημεία του! Δείξε του πόσο πολύ τον θες και εκείνος θα αναλάβει τα υπόλοιπα…  

Ιχθύς

Για τους Ιχθύες οι φαντασιώσεις είναι το Α και το Ω. Αν επιζητείς μια έντονη βραδιά τότε σκέψου το αγαπημένου σου «σενάριο» και πρότεινέ του το… Τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν!

Υπάρχουν όμως πράγματα που τους ξενερώνουν αμέσως!

Κριός

Οι Κριοί θέλουν να είναι εκείνοι οι κυνηγοί αλλιώς θα χάσουν το ενδιαφέρον τους. Επίσης βαριούνται τα προκαταρκτικά και θέλουν να ξεκινούν κατευθείαν με ένταση.

Ταύρος

Οι Ταύροι λατρεύουν να είναι κυρίαρχοι και δεν επιτρέπουν συχνά στη σύντροφό τους αυτή τη θέση. Δεν τους αρέσει να πειραματίζονται και σιχαίνονται οτιδήποτε χυδαίο.

Λέων

Οι Λέοντες βαριούνται πάρα πολύ εύκολα και δε θέλουν με τίποτα τη ρουτίνα. Αν λοιπόν το σεξ ανάμεσά σας δεν έχει ένταση ή κάτι ξεχωριστό το πιο πιθανό είναι να ξενερώσει. Τρέλανέ τον όμως στο κρεβάτι και τότε θα τρέχει από πίσω σου!

Σκορπιός

Μην προσπαθήσεις ποτέ να δείξεις ότι είσαι οτιδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό σου. Τα κόλπα και τα παιχνίδια ζήλιας ξενερώνουν αμέσως τους Σκορπιούς.

Ιχθύς

Όπως και με τους Ταύρους, οι Ιχθύες δε θέλουν καθόλου τις χυδαίες καταστάσεις. Μην τον πιέζεις! Άσε τον να αισθανθεί πρώτα άνετα και να δεθεί μαζί σου συναισθηματικά για να μπορέσει να λειτουργήσει στο σεξ.

Εσύ με ποιο ζώδιο ταιριάζεις καλύτερα;

Οι Σκορπιοί ταιριάζουν και με τα 4 υπόλοιπα φλογερά ζώδια! Οι Κριοί πέρα από τους Σκορπιούς ταιριάζουν πολύ με τους Τοξότες.

Οι Ταύροι βρίσκουν ως ιδανικό ταίρι τους Αιγόκερους και οι Ιχθύς τους Καρκίνους. Από την άλλη ένας Λέων θα περάσει υπέροχα μαζί με έναν Τοξότη.