Τα καλύτερα ζευγάρια ζώδια, σχέσεις, σεξ και δουλειά 

Ποιό είναι το καλύτερο ζώδιο

Ανακάλυψε τώρα ποια είναι τα καλύτερα ζώδια σε χαρακτήρα, τα καλύτερα και χειρότερα ζώδια για σχέση αλλά και τα καλύτερα ζώδια στο κρεβάτι! 

Ποια είναι τα καλύτερα ζώδια σε χαρακτήρα;

Το καλύτερο ζώδιο σε χαρακτήρα

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα καλύτερα ζώδια τότε διάβασε παρακάτω που αναλύονται τα 5 καλύτερα ζώδια στην σεξουαλική επαφή, τον έρωτα, τη φιλία και τη δουλειά.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αρχικά φημολογούνται να είναι από τα καλύτερα ζώδια στο σεξ, ενώ είναι και πολύ ρομαντικοί. Οπότε αυτόματα θεωρούνται από τα καλύτερα ζώδια για σχέση.

Είναι πιστοί φίλοι και εκτός όλων αυτών είναι το καλύτερο ζώδιο στο εργασιακό περιβάλλον!

Τοξότης

Μόλις λίγες θέσεις πιο κάτω από το Ζυγό βρίσκονται οι Τοξότες για τα καλύτερα ζώδια στο κρεβάτι ενώ έχουν και την τρυφερή τους πλευρά. 

Οι Τοξότες είναι οι φίλοι που θα σου βρουν λύση αλλά θα βοηθήσουν και στην ολοκλήρωση μιας δουλειάς.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί σύντροφοι και έχουν αποδειχθεί πολύ ρομαντικοί. Από τα 5 καλύτερα ζώδια στις φιλίες οι Δίδυμοι βρίσκονται στην πρώτη τριάδα. Στη δουλειά δεν τα πάνε τόσο καλά…

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι τα καλύτερα ζώδια για να κάνεις παρέα. Είναι πάρα πολύ τρυφεροί και αυτό φαίνεται και στις σεξουαλικές τους επαφές.

Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι είναι από τα καλύτερα ζώδια για άνδρες. Στο θέμα της δουλειάς βρίσκονται στην ίδια μοίρα με του Διδύμους.

Λέων

Από τα καλύτερα ανδρικά ζώδια στο κρεβάτι αφού είναι το νούμερο ένα ζώδιο στο σεξ. Φυσικά έχουν και τη ρομαντική τους πλευρά. 

Θα λέγαμε ότι είναι από τα καλύτερα ζώδια για δουλειά; Όχι, καθώς κατατάσσεται ακόμη χαμηλότερα και από τα δύο προηγούμενα.

Τα καλύτερα και τα χειρότερα ζώδια για σχέση

Το καλύτερο ζώδιο για σχέση

Ποια είναι τα καλύτερα και τα χειρότερα ζώδια για να κάνεις σχέση; Βρες τους 5 καλύτερους αλλά και τους 5 χειρότερους συνδυασμούς ζωδίων για μακροχρόνιες σχέσεις.

Ποια είναι τα καλύτερα ζώδια για σχέση;

Κριοί με Υδροχόους

Μια συναρπαστική και περιπετειώδης σχέση. Θα νιώσουν πολύ πάθος από την αρχή το οποίο θα κρατήσει. Λειτουργούν σαν ομάδα και προσέχουν πάντα ο ένας τον άλλο. Δε βαριούνται λεπτό ενώ μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες τους. 

Λέοντες και Τοξότες

Στη λίστα με τα καλύτερα ζώδια για σχέση δικαίως αυτός ο συνδυασμός διεκδικεί μια θέση. Ζώδια της φωτιάς που έχουν να προσφέρουν πολλά εκπληκτικά πράγματα.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ξέρουν να στηρίζουν τις αποφάσεις του συντρόφου τους. Δεν τους κρατά μαζί μόνο το πάθος τους, αλλά προπάντων τα συναισθήματά τους. 

Καρκίνοι και Ιχθύες

Από όλα τα ζώδια τα καλύτερα ζευγάρια κάνουν τα στοιχεία του νερού. Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσουν μέχρι και τα καλύτερα sites για ζώδια.

Ο λόγος είναι πως η σταθερότητα του χαρακτήρα τους βοηθά στην ανάπτυξη σημαντικών δεσμών αλλά παράλληλα δίνονται στον άλλο με πολύ πάθος και έρωτα.

Σκορπιοί και Καρκίνοι

Ένα ακόμα πολύ δυνατό ζευγάρι μιας και το δέσιμο που θα αναπτύξουν μεταξύ τους θα είναι πολύ βαθύ και θα υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο συνεχώς.

Υπάρχει ισορροπία μεταξύ τους, ενώ συνδυαστικά με το πάθος τους τα ζευγάρια αυτά είναι αήττητα.

Παρθένοι και Ταύροι

Από τα καλύτερα ζώδια για σχέση. Κάνουν συνήθως μακροχρόνιους και ουσιαστικούς δεσμούς.

Έχουν ισχυρούς δεσμούς, αφοσίωση και ξέρουν πως να διατηρούν την ηρεμία ξεπερνώντας ό,τι εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο τους.

Χειρότεροι συνδυασμοί για σχέση

Κριοί και Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη γνώμη. Χρειάζονται λοιπόν δίπλα τους κάποιον ψύχραιμο.

Και αυτός ο κάποιος σίγουρα δεν είναι Κριός. Επίσης και τα δύο ζώδια δεν θεωρούνται ιδιαίτερα πιστά.  

Ταύροι και Ιχθύς

Οι Ταύροι είναι πολύ οργανωμένα άτομα και έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση με τους Ιχθύς, οι οποίοι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με αυτό. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και στον τρόπο που παίρνουν αποφάσεις.

Οι Ταύροι μπορεί να σκεφτούν πολύ διεξοδικά ενώ οι Ιχθύς αμφιταλαντεύονται συνεχώς.

Λέοντες και Σκορπιοί

Το πάθος ανάμεσά τους χωρίς καμία αμφιβολία θα είναι πολύ έντονο, όμως και οι δύο θέλουν να περνάει πάντα το δικό τους. Επίσης οι Λέοντες λατρεύουν να τους θαυμάζουν, πράγμα που θα πυροδοτήσει τη ζήλια των Σκορπιών.

Καρκίνοι και Υδροχόοι

Τα καρκινάκια είναι γνωστό πως μπορούν να σε πλημμυρήσουν με τους συναισθηματισμούς τους και απολαμβάνουν τη στενή επαφή και την οικειότητα. Οι Υδροχόοι πάλι ανεξάρτητα πνεύματα, αντιστέκονται σθεναρά να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους.  

Παρθένοι και Τοξότες

Οι Παρθένοι αναζητούν τη σταθερότητα και την ηρεμία. Πράγματα που δύσκολα θα βρουν σε ένα Τοξότη. Οι κινήσεις των Παρθένων είναι καλά μελετημένες, ενώ οι Τοξότες λειτουργούν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. 

Ποια θεωρείς εσύ τα καλύτερα ζώδια σε κάθε περίπτωση;

Για εσένα ποια ήταν τα καλύτερα ζώδια σε χαρακτήρα; Φυσικά διαδραματίζει καίριο ρόλο και το δικό σου ζώδιο, όμως σίγουρα σχημάτισες κάποια άποψη διαβάζοντας τις παραπάνω πληροφορίες.

Μοιράσου τις με τους υπόλοιπους! Από την άλλη πλευρά, ευτυχώς γνωρίζεις πλέον τα καλύτερα και τα χειρότερα ζώδια για σχέση και πως κάποια άτομα απλά δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους!