Μήπως είσαι μια από τις καλύτερες συζύγους του ζωδιακού;

Είτε ανήκεις σε αυτούς που ακολουθούν πιστά και πιστεύουν ακράδαντα στα σημάδια των άστρων, είτε σε αυτούς που θα διαβάσουν αν τύχει μια πρόβλεψη για το ζώδιό τους, οι αστρολογικοί χάρτες, τα ζώδια και το τι δείχνουν για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές επιρροές είναι εδώ και αιώνες αποδεδειγμένα σημαντικά στοιχεία των προσωπικοτήτων μας και της ζωή μας. Και δείχνουν πολλά.

Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τα τρία ζώδια που βάσει της συναστρίας τους έχουν τα απαραίτητα -αστρολογικά- προσόντα για να χαρακτηριστούν οι τέλειες σύζυγοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι είναι ένα ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη που σημαίνει ότι τα άτομα που γεννιούνται κάτω από τα αστρολογικά αυτά στοιχεία του, είναι αρκετά περίπλοκα και ευμετάβλητα.

Το αποτέλεσμα είναι βέβαια οι σύζυγοί τους να βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόσκαιρα «δράματα» αλλά οι καλές προθέσεις των γυναικών που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, ακόμα και σε αυτά τα ξεσπάσματά τους είναι δεδομένες και αναμφισβήτητες.

Η γυναίκα Καρκίνος δεν φοβάται ποτέ να δείξει ανοιχτά τα συναισθήματά της. Είναι πολύ εκφραστική και ποτέ δεν θα σας αφήσει να παιδεύεστε να μαντέψετε τι μπορεί να έχει στο μυαλό της. Θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας και θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι έχετε να αντιμετωπίσετε.

Ένα άλλο πράγμα που την κάνει καλή σύζυγο είναι ότι πάντα βάζει πολύ ψηλά στη λίστα της, την ευτυχία των ανθρώπων που αγαπάει περισσότερο. Δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα να θέσει τις ανάγκες της σχέσης της πάνω από τις δικές της, τις προσωπικές.

Ενώ έχει μια τάση να είναι λίγο υπερ-συναισθηματική πολλές φορές, λειτουργεί προς όφελός σας. Είναι πάντα σε θέση να διοχετεύσει τα συναισθήματά της σε τρόπους που ωφελούν τη σχέση σας και το ρομαντισμό σας.

Ως μαμά, η οικογένειά της έρχεται πάντα πρώτη και κάνει τα πάντα για την επιτυχία των παιδιών της.

Η συνέχεια στο Astrology.gr