Tezenis Μαγιό 2018. Η νέα hot συλλογή του καλοκαιριού

Εσείς έχετε βρει το μαγιό που θα φορέσετε φέτος το καλοκαίρι για να ξεχωρίσετε; Αν όχι έχουμε τη νέα συλλογή tezenis μαγιό 2018 που θα σας συναρπάσει. Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και πλέον έχουμε αρχίσει τα μπάνια στη θάλασσα. Φυσικά δεν περιμένουμε μόνο τα Σαββατοκύριακα να πάμε για μπάνιο αλλά με την πρώτη ευκαιρία βρισκόμαστε στις παραλίες. Από τα πιο απαραίτητα πράγματα του beachstyle είναι το μαγιό που θα φορέσουμε να φαίνεται μοναδικό πάνω μας και να ταιριάζει γάντι με την προσωπικότητα μας. Κάτι τέτοιο ανακαλύψαμε στα μαγιό Tezenis 2018 και πιστεύω να το ανακαλύψετε και εσείς.

Tezenis μαγιό 2018
tezenis μαγιό 2018

Στη νέα collection tezenis μαγιό 2018 υπάρχει μια τεράστια ποικιλία όπου επικρατεί η θηλυκότητα κατά κύριο λόγο και γι’ αυτό τα μαγιό είναι σχεδιασμένα για όλους τους σωματότυπους. Polka dot prints, tropical-ethnic patterns και floral είναι μερικά από τα μοτίβα που αποτυπώνονται στα μαγιό, χαρίζοντας τους χρώμα και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

tezenis μαγιό 2018

Βολάν, δαντέλες και cut outs, δίνουν στο μαγιό τη δυνατότητα να προσεγγίσουν πολλά διαφορετικά στυλ άλλων δεκαετιώνμ όπως 60s, 70s, 90s και λοιπά. Δεν λείπουν όμως και τα πιο σέξι μαγιό, που είναι προσαρμοσμένα στο να αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες. Παρτά στο πλάι, με βαθύ ντεκολτέ, διακοσμημένα με μεταλλικά αξεσουάρ και κορδόνια, που όπως και να το κάνουμε ενισχύουν την θηλυκότητα.

tezenis μαγιό 2018

tezenis μαγιό 2018

 

Δείτε ακόμα:Μαγιό 2018: Γνώρισε τα νέα trends του καλοκαιριού