Παπούτσια 2019: Οι 6 κορυφαίες τάσεις του χειμώνα

Ποιες θα είναι οι τάσεις στα παπούτσια 2019 (δείτε αναλυτικά όλες τις τάσεις εδώ) και ποιες τελικά θα κυριαρχήσουν; Ευτυχώς έχουμε την απάντηση, γιατί με τόσες τάσεις λίγο μπερδευτήκαμε..

Τα παπούτσια είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του στυλ. Μπορεί να αναδείξουν το πιο βαρετό σύνολο και να δημιουργήσουν την τέλεια εμφάνιση για μία βραδινή έξοδο. Οι καουμπόικες μπότες και οι μπότες στο στυλ της δεκαετίας του ’70, θα κατακτήσουν μία από τις βασικές θέσεις στη ντουλάπα μας. Τα μυτερά παπούτσια επανέρχονται μετά από ένα διάστημα μεγάλης απουσίας, αλλά πάντα θα υπάρχει και η επιλογή των στρογγυλών.  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας για τις τάσεις στα παπούτσια 2019.

Παπούτσια 2019: Οι 5 κορυφαίες τάσεις του χειμώνα

1. Μπότες Cowboy

Αυτή τη σεζόν μπορείτε να ξεχάσετε τις παραδοσιακές καφέ καουμπόικες μπότες. Θα ξετρελαθείτε με τα νέα έγχρωμα σχέδια που είναι διακοσμημένα με patchworks και  αξεσουάρ.

παπούτσια 2019

2. Μπότες σε στυλ της δεκαετίας του 70.

Τα παπούτσια 2019, έχουν στρογγυλεμένες μύτες και είναι πολύ πιο άνετα από τα κλασικά ψηλά τακούνια.  Ένα αναβαθμισμένο come back από τη δεκαετία του 70 που όπως όλα δείχνουν δεν θα λείπει από καμία γυναικεία συλλογή παπουτσιών. Οι μπότες αυτές δίνουν ένα θηλυκό στυλ και θα φορεθούν με φούστες mini, midi και maxi φορέματα. Με το κατάλληλο ντύσιμο θα σας παραπέμψει και σε ένα Bohemian look.

Όλες οι τάσεις της μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2019

παπούτσια 2019

#3. Υπέρ-στολισμένα

Όλα επιτρέπονται – πέτρες, πούλιες, αλυσίδες, χάντρες, τρουκς και κάθε είδους περίεργα στολίδια. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας επέλεξαν διαφορετικά αξεσουάρ για να διακοσμήσουν τα παπούτσια, ενώ κάποιο άλλοι τα στόλισαν με πολύχρωμα κεντήματα.

παπούτσια 2019

#4. Περίεργα τακούνια

Όσο πιο περίεργο το τόσο καλύτερο! Τα τακούνια που ξέρατε μέχρι τώρα ξεχάστε τα! Τη θέση τους πήραν αντικείμενα, γεωμετρικά σχήματα και ότιδήποτε που να αντέχει βάρος.

Όλες οι τάσεις των νυχιών φθινόπωρο χειμώνας 2019

παπούτσια 2019

#5. Snakeskin

Τα animal prints είναι μία από τις πιο σημαντικές τάσεις στα παπούτσια 2019 για την εποχή του φθινοπώρου χειμώνα. Τα είδαμε στα ρούχα στις τσάντες, τα παλτό και θα τα δούμε και στα παπούτσια. Ωστόσο, στα παπούτσια το πιο δημοφιλές είναι το μοτίβο δέρματος φιδιού. Θα φανούν καλύτερα με μινιμαλιστικά outfits.

Όλες οι τάσεις των μαλλιών φθινόπωρο χειμώνας 2019

παπούτσια 2019

#6. Μυτερά παπούτσια

Αυτή είναι μια άλλη τάση που επανέρχεται μετά από λίγα χρόνια απουσίας. Δεν έχει σημασία αν επιλέγετε μπότες, ψηλά τακούνια ή μοκασίνια. Είναι σημαντικό να έχουν μυτερές άκρες.

Print trends φθινόπωρο χειμώνας 2019

παπούτσια 2019