Τέλεια μαλλιά την ημέρα του γάμου χωρίς απρόοπτα; Μόνο έτσι θα το πετύχεις!

Αυτή η ημέρα θέλεις να είναι φανταστική και τίποτα – κυρίως ήσσονος σημασίας – δεν θέλεις να σου χαλάσει τη διάθεση.

Έτσι, αφού έχεις ακολουθήσει όλα τα βήματα που πρέπει για να πετύχεις το τέλειο νυφικό μακιγιάζ, ορίστε τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και στο νυφικό χτένισμά σου. Άλλωστε, όπως έχουμε πει ξανά στο παρελθόν, δε θα αφήσεις αυτά τα μικρά πραγματάκια να σταθούν εμπόδιο στο χαμόγελό σου εκείνη την ημέρα, όμως δεν θα τα αφήσεις κιόλας να σου καταστρέψουν τις φωτογραφίες.

Μην είσαι ανυπόμονη, λοιπόν
Μην κανονίσεις το ραντεβού για πρόβα ένα χρόνο πριν την ημέρα του γάμου σου. Οι τάσεις αλλάζουν καθώς και η δική σου διάθεση. Κατέληξε στο νυφικό, συγκέντρωσε ιδέες και κάνε την πρώτη πρόβα περίπου 2 μήνες πριν.

Βγες
Άντε και το κανόνισες το ραντεβού, μην χαλάσεις αμέσως το χτένισμα που μόλις έκανες, γιατί έτσι δε θα μπορέσεις να τεστάρεις αν θα σε βολέψει. Κανόνισε εκείνη την ημέρα να βγεις με τις φίλες σου και να το διασκεδάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα δεις αν έχει δυνατότητες να κρατήσει ή όχι.

Λούσου από την προηγούμενη ημέρα
Αυτό το tip ισχύει και για την ημέρα της πρόβας και για την ημέρα του γάμου. Με το στέγνωμα θα χάσεις πολύτιμο χρόνο ενώ η στιλπνότητα της τρίχας θα δυσκολέψει το χτένισμα να διατηρηθεί για πολύ.

Κανόνισέ τα όλα μαζί
Είναι ωραίο να έχεις μία συνολική εικόνα του beauty look σου, ολοκληρωμένου, όπως δηλαδή θα είναι εκείνη την ημέρα. Ιδανικό θα ήταν να κανονίσεις τα ραντεβού για τις πρόβες μαζί, αν γίνεται, αλλιώς κάνε το χτένισμα με ένα παρεμφερές μακιγιάζ για να δεις αν ταιριάζουν όλα μεταξύ τους.

Να είσαι προετοιμασμένη
Γι’ αυτό υπάρχει το pinterest και το instagram για να παίρνεις ιδέες και να είσαι ενήμερη για το τι συμβαίνει στον χώρο της ομορφιάς. Μην περιμένεις να σου προτείνει κάτι ένας άνθρωπος που ίσως μόλις γνώρισες και πόσο μάλλον να σου αρέσει κιόλας. Δείξε του ότι έχεις μαζέψει και αυτός θα πάρει μία ιδέα και τότε η δουλίτσα θα γίνει πιο εύκολα.

Έχε μαζί σου παρέα
Μην είσαι μόνη σου κατά τη διάρκεια της πρόβας. Έχε μαζί σου κάποιον αυστηρό κριτή, τη μαμά σου ας πούμε. Αλλά όχι παραπάνω από έναν άνθρωπο, γιατί μετά οι πολλές γνώμες θα σε αποπροσανατολίσουν.

Να είσαι προσεχτική
Μην χαζεύεις το κινητό σου όσο ο hair stylist φτιάχνει τα μαλλιά σου. Μπορείς να κάνεις παρεμβάσεις που ίσως αλλάζουν όλο το look, πού είναι η χωρίστρα σου, αν υπάρχει ένα σημείο που θες να κρύψεις. Γενικά, μίλα αλλά θυμήσου να λες παρακαλώ και ευχαριστώ!

Τα αξεσουάρ
Αν έχεις επιλέξει να φορέσεις κάποιο αξεσουάρ την ημέρα του γάμου, φρόντισε να το έχεις μαζί σου και στις πρόβες για να μην κάνετε πειράματα την τελευταία στιγμή.

missbloom.gr