Δερμάτινες Γυναικείες τσάντες

Δερμάτινες Γυναικείες Τσάντες

Ποιες είναι οι grocery bags που αποτελούν το must have κομμάτι των  celebrities και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια;

Αν κάποιος πριν από αρκετά χρόνια σας έλεγε ότι το στιλ της χαρτοσακούλας για τα ψώνια θα μπορούσε να γίνει το πιο hot luxury κομμάτι της αγοράς ποια θα ήταν η αντίδρασή σας;

Απορία; Έκπληξη; Γέλιο; Θαυμασμός;

Δερμάτινες Γυναικείες Τσάντες

Αυτό που για κάποιους ίσως έμοιαζε επιστημονική φαντασία, σήμερα είναι πραγματικότητα. Μάλιστα πρόκειται για μία πανέξυπνη ιδέα που έχει τραβήξει τα βλέμματα των εκπροσώπων και των θαυμαστών της μόδας.

Grocery Backpacks

Η αλλιώς τσάντες για ψώνια. Στην πιο κομψή, στιλάτη και luxury μορφή τους!

Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από αυτή την εμπνευσμένη ομολογουμένως ιδέα δεν είναι άλλη από τη σχεδιάστρια μόδας Penny Vomva.

H πρώτη μεγάλη επιτυχία για την Ελληνίδα σχεδιάστρια έρχεται μέσα από τη συλλογή για γυναικείες δερμάτινες τσάντες. Ανάμεσα σε αυτές την πρωτοκαθεδρία έχουν φυσικά οι λεγόμενες Grocery Bags, τις οποίες και πρώτη αυτή λανσάρει.

Κάτω από το brand μπορεί σήμερα κανείς να βρει μία ένα μεγάλο αριθμό από luxury κομμάτια που ξεχωρίζουν τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και από πλευράς αισθητικής.

Γυναικείες τσάντες 2019

Πιο συγκεκριμένα η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από χειροποίητες δερμάτινες γυναικείες τσάντες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων.  Οι κλασσικές για τη grocery bags απαντώνται ανάμεσα σε άλλα σε grocery backpacks και grocery clutch bags καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο κάθε ανάγκη και γούστο.

Φυσικά η συλλογή περιλαμβάνει και άλλα σχέδια όπως τσάντες ώμου, τσάντες σε boho στιλ ή clutch bags.

Κάθε κομμάτι της παραπάνω συλλογής φτιάχνεται με ιταλικό δέρμα της υψηλότερης ποιότητας με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια σε όλα τα στάδια παρασκευής του.

  • Μπορεί η μόδα να είναι απλή και την ίδια στιγμή ξεχωριστή;
  • Οι λιτές γραμμές να δίνουν ένα κομψό και ταυτόχρονα πολυτελές αποτέλεσμα;
  • Η μόδα να μην καπελώνει αλλά αντίθετα να αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας;