Γυναικεία εσώρουχα: 5 τύποι που δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σου

Κορμάκια εσώρουχα 2019

Τα γυναικεία εσώρουχα είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο κεφάλαιο και μια αδυναμία κάθε γυναίκας.

Κάθε περίσταση, αλλά και κάθε ντύσιμο, έχει αντίστοιχα και το δικό του εσώρουχο που ταιριάζει. Ο πιο βασικός κανόνας για τα γυναικεία εσώρουχα, είναι να εφαρμόζουν σωστά πάνω στο σώμα και να κάνουν μια γυναίκα να νιώθει όμορφα και άνετα.

Παρακάτω θα δούμε τους 5 δημοφιλέστερους τύπους γυναικείων εσωρούχων, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο συρτάρι της.

#1. Το κλασσικό εσώρουχο

Εδώ μιλάμε για ότι πιο απλό, αλλά και πρακτικό. Γιατί πολύ απλά, υπάρχουν και οι μέρες που θέλεις να νιώθεις άνετα, χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα κλασσικά γυναικεία εσώρουχα δεν είναι απαραίτητο να είναι και βαρετά. Μπορείς να τα βρεις σε πολλά διαφορετικά παιχνιδιάρικα χρώματα και σχέδια.

#2. Το μποξεράκι/σορτσάκι

Πρόκειται για την θηλυκή version του αντρικού boxer. Προσαρμοσμένη βέβαια στο γυναικείο κορμί, ώστε να το κάνει πιο παιχνιδιάρικο. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που το προτιμούν, οι οποίες ασχολούνται με τον αθλητισμό ή τον χορό και είναι πολλοί οι άντρες που το βρίσκουν απόλυτα σέξυ πάνω στο γυναικείο κορμί.

Εσώρουχο σορτσάκι 2019

#3. Εσώρουχο Βrazil

Το brazil είναι ένα πολύ δημοφιλές εσώρουχο για πολλές γυναίκες, αφού βγάζει αβίαστα κάτι θηλυκό και σέξυ. Είναι αλήθεια πως κολακεύει τα περισσότερα γυναικεία σώματα και βγάζει έναν αισθησιασμό, χωρίς να είναι προκλητικό ή υπερβολικά αποκαλυπτικό.

εσώρουχο brazil

#4. String

To string αποτελεί ένα εσώρουχό, που σίγουρα δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο από το ανδρικό φύλο. Πολλές γυναίκες το θεωρούν βολικό, καθώς δεν διαγράφεται μέσα από τα ρούχα, αλλά είναι σίγουρα και ένα άκρως sexy και αισθησιακό εσώρουχο. Παραλλαγές του κλασσικού string είναι το gstring, αλλά και το tstring.

string με καρδιά

#5. Εσώρουχο κορμάκι

Το κορμάκι είναι ένας πολύ έξυπνος και θηλυκός τρόπος να συνδυαστεί σουτιέν και εσώρουχο μαζί. Τα κορμάκια αγκαλιάζουν πολύ όμορφα το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν το μπούστο και την σιλουέτα. Ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα μυστήριο στην αντρική φαντασία.

Μαύρο body κορμάκι

1 Comment

Comments are closed