Bubble Butt: Με ποιες ασκήσεις θα το πετύχεις

ασκήσεις για μεγαλύτερο πισινό

Τα οπίσθιά μας διαθέτουν τη μεγαλύτερη ομάδα μυών, τους γλουτιαίους. Οι γλουτοιαίοι μύες, γνωστοί για τη δύναμή τους, αποτελούνται με τη σειρά τους από 3 ξεχωριστούς μύες.

Όχι μόνο αυτοί οι μύες σας βοηθούν να περπατήσετε, να καθίσετε, να τρέξετε και να πηδήξετε, αλλά είναι επίσης διάσημοι για την καμπυλωτή εμφάνισή τους. Όπως και τα περισσότερα άλλα μέρη του σώματος, οι γλουτοί μπορεί να ποικίλλουν σε σχήμα και όγκο. Και αν οι γλουτοί σας δεν είναι τόσο μεγάλοι όσο θα θέλατε, υπάρχουν τρόποι να ενισχύσετε το μέγεθος τους.

Ας δούμε τις ασκήσεις και τη στρατηγική τους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε μεγαλύτερο, πιο σφριγηλό και στρογγυλό πισινό.

Ασκήσεις για Bubble butt

Είστε έτοιμοι να προσθέσετε μάζα στα οπίσθιά σας; Μπορείτε να κάνετε τις ακόλουθες ασκήσεις στη διάρκεια μίας προπόνησης ή μπορείτε να τις προσθέσετε στη ρουτίνα σας τουλάχιστον 2 ημέρες την εβδομάδα.

Ξεκινήστε αργά με ένα μόνο σετ κάθε άσκησης. Καθώς οι ασκήσεις γίνονται ευκολότερες, μπορείτε να κάνετε έως και δύο ή τρία σετ από το καθένα.

Με την αγαπημένη μας Daisy Keech

 

Booster Tips

  • Χρησιμοποιείστε βαράκια στις ασκήσεις σας.
  • Φορέστε bodyshapers για τους γλουτούς – βοηθάνε να αποκτήσουμε καλύτερο σχήμα