Δες τι αγοράζουν οι Fashion Editors αυτή την εποχή

RI STUDIO styles 2021

Γνωρίζω ότι όλες αγαπάμε τα street style looks και όσο περνάει ο καιρός τα θέλουμε περισσότερο. Ολοένα και περισσότερες βιομηχανίες μόδας βρίσκουν τρόπους να μας εντυπωσιάσουν με νέα style που προσαρμόζονται στο νέο τρόπο ζωής μας. Μία από αυτές είναι και το River Island που μας εντυπωσίασε με τη νέα συλλογή του RI STUDIO. Και όπως αναφέρει:

“RI Studio is a premium collection of key pieces that you’ll wear again and again.”

Δερμάτινο blazer

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά για ένα τέτοιο κομμάτι κλειδί στην γκαρνταρόμπα μας. Ένα δερμάτινο jacket είναι το μεταβατικό κομμάτι που μπορείτε να προσθέσετε στην ντουλάπα σας για πάντα. Είτε το φοράτε με μπλουζάκι και τζιν ή πάνω από ένα μίνι ή μάξι φόρεμα, αναπόφευκτα θα φαίνεστε γεμάτη στιλ.

Leather Jacket RI STUDIO

Λευκό πουκάμισο

Το κλασικό λευκό πουκάμισο, ‘οπου φέτος θα πολυφορεθεί, είναι ένα από αυτά τα κομμάτια που μπορείτε να βασίζεστε ανά πάσα στιγμή, από τη δουλειά έως τα σαββατοκύριακα ή ακόμα και ως τα night clubs. Ανήκει στα 11 πιο βασικά κομμάτια της ντουλάπα μας. Το στυλ του River Island έχει το τέλειο μέγεθος – δεν είναι υπερβολικά oversized ούτε στενό – είναι ακριβώς όπως το θες.

Denim πουκάμισο/JACKET

Μία αγορά που δε θα μετανιώσετε αν το αγοράσετε σε 1-2 νούμερα μεγαλύτερο από αυτό της εφαρμογής σας. Έτσι, θα δώσετε στιλ στα δικά σας outfits φορώντας το ανοιχτό πάνω από μπλουζάκια, το λευκό πουκάμισο, πάνω από γιλέκα κτλ. Κάνει εκπληκτικά layers και όπως γνωρίζεις το τζιν ταιριάζει με όλα.

Denim Jacket RI STUDIO

The trench coat

Είμαι πιστή στη δύναμη ενός εντυπωσιακού στιλ outerwear. Η καμπαρντίνα σε ουδέτερο χρώμα ανήσει και αυτή στα κομμάτια κλειδιά της γκαρνταρόμπασ μας. Είναι πάντα in fashion αλλά ανήκει και στις τάσεις της σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2021. Θα λατρέψετε το στυλ του RI Studio με ζώνη στη μέση και μανσέτες.

καμπαντινα 2021 άνοιξη

Ζακέτα με γιακά

Κάτι που έχει προστεθεί τελευταία ως λεπτομέρεια στις ζακέτες και τις έχει μετατρέψει σε νέα capsule κομμάτια, είναι ο γιακάς. Δοκιμάστε ένα από αυτή τη συλλογή καί σύντομα θα αντιληφθείτε ότι θα το αγαπήσετε τρελά.

Χακέτα με γιακά

The joggers

Το πιο πολυφορεμένο παντελόνι/φόρμα ever επανήλθε από την προηγούμενη χρονιά, έγινε τάση και έμεινε για τα καλά. Αυτό το άνετο παντελόνι – cuffed joggers – δικαίως καταλλήγει φθαρμένο στην ντουλάπα μας γιατί το φοράς παντού. Υπέροχα συνδυασμένο με λευκό μπλουζάκι και oversized blazer από το RI STUDIO. Ακολουθεί και τις τάσεις στα χρώματα άνοιξη καλοκαίρι 2021

νέα street styles 2021

Άνετο παντελόνι

Τα είδαμε στα runways ss 2021, τα λατρεύουμε και ελπίζουμε να μείνουν για καιρό. Η άνεση σε όλο της το μεγαλείο.