Top makeup trends 2021 άνοιξη/καλοκαίρι

makeup trends spring 2021

Είστε έτοιμες να μάθετε τις τάσεις μακιγιάζ; Εδώ θα βρείτε τις TOP τάσεις μακιγιάζ 2021 άνοιξη καλοκαίρι από τις πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας!

#1. “NO MAKEUP” MAKEUP LOOK

natural μακιγιαζ 2021 άνοιξη
Etro, Ports 1961, Paco Rabanne

Το no-makeup look έκανε spot σε όλες τις πασαρέλες και αυτή τη σεζόν! Οι σχεδιαστές λατρεύουν αυτό το μακιγιάζ που συμπληρώνει και αναδυκνύει τη φυσική ομορφιά! Less is more! Μια αβίαστη εμφάνιση είναι το μόνο που θέλουμε για αυτό το το καλοκαίρι 2021!

Υιοθέτησε το Look και και θα έχεις πάντα μία φυσική και φρέσκια όψη. Το no-makeup look είναι ένας ισχυρός τρόπος να ενδυναμώσουμε την ιδέα της πραγματικής και φυσικής μας ομορφιάς που μερικές φορές ξεχνάμε από την υπερπαραγωγική εποχή του Instagram!

#2. NATURAL HIGHLIGHTER

natural μακιγιαζ 2021 άνοιξη
Alberta Ferretti, Jason Wu, Ports 1961

Ένας άλλος τρόπος να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά με έναν πιο λαμεπρό τρόπο. Είναι από τα αγαπημένα μας look στις τάσεις μακιγιάζ 2021 άνοιξη καλοκαίρι.

Φορέστε στα χείλη ένα tinted balm, εφαρμόστε μια πιο έντονη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και τελειώστε με ένα φυσικό ρουζ (όπως το baked blush που λατρεύουμε)…. τώρα αποκτήσατε με ευκολία ένα Glam make up look. ΑΑΑΑΑ!!! μην ξεχάσεις τη ΜΕΤΑΛΛΙΚΉ ανοιχτή σκιά στο εσωτερικό των ματιών και το highlighting και πως να το πετύχεις.

Διαβάστε επίσης στο grotesque.gr: Μόνιμο μακιγιάζ – Τι πρέπει να προσέξω;

#3. SMOKEY EYES

smokey eyes 2021 άνοιξη καλοκαίρι
Tory Burch, Chanel, Dolce Gabbana

Ένα καλοκαιρινό smokey eye θα λέγαμε. Σε αυτή την τάση βλέπουμε ένα απαλό smokey που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και επικεντρώνεται περισσότερο στη φυσική ομορφιά. Σίγουρα μας αρέσει και το δοκιμάζουμε!

#4. BOLD LIPSTICK 

Τάσεις μακιγιάζ 2021 άνοιξη καλοκαίρι
Max Mara, Dolce Gabbana, Versace

Είναι η τάση που εντοπίστηκε σε πολλά runways και σίγουρα θα φορεθεί καθώς ένα bold κραγιόν μας κάνει πάντα να ξεχωρίζουμε. Στα makeup trends με κραγιόν βρίσκουμε από τις πιο nude αποχρώσεις έως τις πιο τολμηρές, ακόμη και gothic. Εσύ πιο χρώμα θα διαλέξεις;

#5. EYELINER TREND

3.1 Phillip Lim, 3.1 Phillip Lim, Dior
makeup trends ss 2021
Valentino, Salvatore Ferragamo, Valentino

Λίγο gothic θα το λέγαμε αλλά ισχύει ότι είναι τάση…Ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματώσετε αυτήν την τάση στο μακιγιάζ σας είναι να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμο ή μαύρο eyeliner! Το eyeliner θα το δούμε σε πολλά χρώματα να κυριαρχεί στο μακιγιάζ αυτή τη σεζόν, όπως τα χρώματα που είδαμε στις τάσεις μόδας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Χρώματα eyeliners όπως το μπλε, κίτρινο, πράσινο, ροζ θα είναι από τα must have του μακιγιάζ μας.

#6. OLDIES COLOR BLOCKS