Σέξι μαγιό ολόσωμα και μπικίνι για να βάλετε φωτιά στην πλαζ

Γυναικεία Μαγιό 2022

Το καλοκαίρι βρίσκεται μία ανάσα μακριά και οι πιο τολμηροί ξεκινάνε τις βουτιές ήδη από το Πάσχα. Πού πάτε όμως με τα περυσινά ντεμοντέ μαγιό; Όπως αλλάζουμε την γκαρνταρόμπα μας κάθε χρόνο, έτσι και το μαγιό δεν θα έπρεπε να είναι συνέχεια το ίδιο, αλλά είναι σημαντικό να είναι εντυπωσιακό και sexy ώστε να σας κάνει να φαίνεστε η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας.

Αναδείξτε τον εντυπωσιακό σας σωματότυπο με αισθησιακά και sexy μπικίνι ή και ολόσωμα μαγιό και γίνετε η σταρ της παραλίας! Και αν θέλετε μερικές ιδέες και tips για τις πιο μοντέρνες γραμμές σε σέξι μαγιό για να είστε και φέτος in fashion, διαβάστε παρακάτω!

Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι…

Τραγουδούσε ήδη από το 1987 η Πολίνα για το μπικίνι της με φόντο αισθησιακά μαγιό και εντυπωσιακά πλάνα από παραλίες. Ένα σέξι μαγιό που τόσο έχει αγαπηθεί διαχρονικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την βαλίτσα των διακοπών σας! Το ότι έχει χιλιοτραγουδηθεί όμως εδώ και 34 χρόνια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και παλιομοδίτικο!

Από την εποχή του τραγουδιού της Πολίνας μέχρι σήμερα, η μόδα έχει αλλάξει δραστικά και οι επιλογές σε sexy μπικίνι είναι πραγματικά αμέτρητες! Μπραζίλιαν, τάνγκα, με τριγωνάκια, ή με αθλητικό σουτιέν, ότι κι αν επιλέξετε για τον δικό σας σωματότυπο, θα σας κάνει σίγουρα πρωταγωνίστρια της πλαζ.

Και επειδή το animal print είναι και φέτος στη μόδα, σας προτείνουμε το γυναικείο μαγιό μπικίνι τριγωνάκι Obsessive California με λεοπάρ top και ροζ bottom tanga για τις πιο καυτές girlie εμφανίσεις.

Ένα κομμάτι

Ποιος είπε ότι τα ολόσωμα δεν μπορούν να είναι σέξι μαγιό; Τα πιο αισθησιακά και sexy κομμάτια μπορεί να είναι ενιαίο ύφασμα, αλλά ταυτόχρονα να είναι αποκαλυπτικά στην πλάτη και τους γλουτούς, αποτελώντας τα πιο hot κομμάτια της φετινής σεζόν. Λατρέψαμε το Ολόσωμο Obsessive Malediva με αποκαλυπτικό πίσω μέρος και εντυπωσιακό κόψιμο στην μπροστά μεριά, που συνδυάζει το σέξι ενός μπικίνι με τα πιο αισθησιακά στοιχεία που έχουν τα ολόσωμα μαγιό.