4 Μυστικά κάθε Επαγγελματία Ταξιδιώτη

Βαλίτσες ταξιδιού αγορά

Τα ταξίδια δε διευρύνουν απλά τους ορίζοντές μας, δε γεμίζουν το μυαλό και τα μάτια μας με όμορφες εικόνες, δε γνωρίζουμε απλά καινούρια έθιμα και ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία από εμάς. Είναι φάρμακο για την ψυχή, ειδικά στις μέρες μας είναι πιο απαραίτητα από ποτέ με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει ο κορονοϊός στην ανθρώπινη ψυχολογία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν που έχει οπαδούς που λατρεύουν να κλείνουν εισιτήρια, να εντοπίζουν όμορφα ξενοδοχεία και να οργανώνουν τις βαλίτσες καμπίνας τους ενώ καλά καλά δεν έχουν βγάλει το πλυντήριο από το προηγούμενο ταξίδι.

Μιας και ο καιρός ανοίγει, ανοίγει και η όρεξη για νέους προορισμούς & καινούριες περιπέτειες. Πριν οργανωθείτε διαβάστε τα μυστικά των επαγγελματιών του είδους:

Επιλέξτε τη σωστή παρέα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως δεν είναι τόσο ο προορισμός, όσο τα άτομα που έχουν μαζί. Πολλές φορές αρκεί μόνο ο εαυτός σας για να περάσετε υπέροχα και να ανακαλύψετε τις ομορφιές κάθε νέου τόπου. Πείτε όχι σε παρέες που ξέρετε πως δε θα ταιριάξετε και θα υπάρχουν γκρίνιες και προβλήματα χωρίς καμία ενοχή. Το θέμα είναι να περάσετε όμορφα.

Συμφωνείτε ή όχι;

Μην ξεχάσετε τα απαραίτητα

Πολλές φορές παίρνετε, παίρνετε, παίρνετε ρούχα και αντικείμενα που δε φοράτε ή χρησιμοποιείτε καν δεσμεύοντας χώρο άνευ λόγου. Μπορεί μάλιστα να ξεχάσετε βασικά αντικείμενα όπως την οδοντόβουρτσα ή ακόμα και οι πιτζάμες. ΟΚ καλά και τα Insta stories

αλλά πρέπει να παραμείνετε λειτουργικοί τις μέρες του ταξιδιού. Φτιάξτε μια λίστα με τα βασικά και απλά τσεκάρετε πριν κλείσετε τη βαλίτσα.

Αποσκευές με χωρητικότητα & ανθεκτικότητα

Ρωτήστε τους ειδικούς όταν το θέμα φτάνει στις βαλίτσες. Βρείτε ποικιλία σε προϊόντα που είναι ανθεκτικά και έχουν φοβερό design για να παραμείνετε στυλάτοι σε κάθε αεροδρόμιο ή λιμάνι.

Σακίδιο Πλάτης – Καμπίνας Tροχήλατο Victorinox Ανθρακί

Η Victorinox προτείνει βαλίτσα που προσφέρει πρακτικότητα χάρη στις θήκες της όπου μπορείτε να οργανώνεται τα προσωπικά σας αντικείμενα. Το εργονομικό της μπράτσο επιτρέπει ευέλικτη μεταφορά της παντού.

Βαλίτσα Μεσαία Eastpak

Η υπογραφή της Eastpack είναι αρκετή για να καταλάβετε πως αν την επιλέξετε κερδίζετε σε ασφάλεια, ανθεκτικότητα και εύκολο χειρισμό χάρη στο τηλεσκοπικό σύστημα μεταφοράς της.

 Βαλίτσα Σκληρή Samsonite Hi-Fi Spinner

Αν σας αρέσει η μουσική και θέλετε να αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της ζωής σας, επιλέξτε τη Samsonite Hi-Fi Spinner από σκληρό υλικό και αφήστε τα ακουστικά κύματα να σας παρασύρουν στον ρυθμό κάθε προορισμού. Το σίγουρο είναι πως η χωρητικότητά της θα σας επιτρέψει να πάρετε ό, τι χρειάζεστε και πολλά παραπάνω χωρίς να αγχώνεστε για την αντοχή της.

Επιβεβαιώστε ότι έχετε τα απαραίτητα χαρτιά

Για να είστε συντονισμένοι στο σήμερα, ο κορονοϊός έκανε τη διαδικασία κάθε ταξιδιού λίγο πιο πολύπλοκη σε ό,τι αφορά τα έγγραφα. Κοιτάξτε σε έγκυρα site ή τον ιστότοπο της εταιρείας που θα ταξιδέψετε τι χρειάζεται για να μη μείνετε με τη χαρά λίγο πριν την επιβίβαση και αποθηκεύστε τα στα τσαντάκια ωμού για να είστε σίγουροι ότι τα έχετε μαζί σας.