Ασημένια κοσμήματα και άλλες προτάσεις για ειδικές περιστάσεις

Κοσμήματα και δώρα για εκείνη

Ένα δώρο αποτελεί μια τέλεια αφορμή για να δείξεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο ότι το σκέφτεσαι και να γεμίσεις αυτό το τόσο ξεχωριστό για σένα πρόσωπο ευτυχία!

Αν και μπορείς να προσφέρεις δώρα όποτε εσύ το νιώθεις, υπάρχουν κάποιες ειδικές περιστάσεις που απαιτούν κάτι ιδιαίτερο. Γιορτές, γενέθλια, η επέτειός σας ή ακόμα και μια πρόταση γάμου είναι κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις.

Επειδή οι επιλογές είναι πολλές, παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένες τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για δώρα τόσο μοναδικά, όσο και το πρόσωπο για το οποίο προορίζονται!

Ξεχωριστά δώρα για εκείνη

Είναι γεγονός ότι μπορείς να βρεις ασημένια κοσμήματα σε οποιαδήποτε εκδοχή επιθυμείς. Βραχιόλια, κολιέ ή μενταγιόν, δαχτυλίδια σκέτα ή με μαργαριτάρι και φυσικά σκουλαρίκια κρεμαστά ή καρφωτά, πιο minimal ή με λατρεμένες πέρλες.

Τα μοντέρνα ασημένια κοσμήματα ξεφεύγουν από το καθιερωμένο χρώμα, που ίσως έχεις στο μυαλό σου. Μπορείς πλέον να βρεις κοσμήματα, που αποπνέουν πολυτέλεια, από επιχρυσωμένο (ροζ ή μη) ασήμι, ροζ ή μη επιπλατινωμένο ασήμι, σκέτο ή με ζιργκόν ή σμάλτο.

Επίλεξε για την αγαπημένη σου ασημένια κοσμήματα σε πιο κλασικά και διαχρονικά ή πρωτότυπα σχέδια για εμφανίσεις μοναδικής κομψότητας και αισθητικής, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια, ωστόσο, πάντα ξεχωρίζει και ταιριάζει με όλα, ενώ φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς περιορισμούς. Επίλεξε ένα ιδιαίτερο σχέδιο, όπως καρδιές, για να είναι δεδομένο ότι θα κλέψει την καρδιά της!

Ξεχωριστά δώρα για εκείνον

Ενώ για τις γυναίκες βρίσκεις δώρα πανεύκολα, όταν έρχεται η στιγμή να αναζητήσεις ανδρικά δώρα συνήθως σου τελειώνει η έμπνευση και καταλήγεις σε αδιέξοδο. Τα ανδρικά βραχιόλια τα σκέφτηκες; Διάλεξε ένα βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι, με κάποια stylish λεπτομέρεια, για να μην το βγάζει από πάνω του!

Η απόλυτη επιλογή για την πιο μαγική στιγμή

Η πρόταση γάμου είναι μια από τις στιγμές που μένουν χαραγμένες στο μυαλό για πάντα. Ένα μονόπετρο είναι αυτό που καταφέρνει να την υπενθυμίζει και να προκαλεί ένα νοητό ταξίδι σε εκείνη τη μέρα. Οι επιλογές σε μονόπετρα δεν τελειώνουν και ικανοποιούν κάθε budget και κάθε αισθητική!