Αναζωογονήστε το δέρμα σας με φυσικές κρέμες προσώπου, κρέμες σαλιγκαριού και derma rollers που θα σας κάνουν να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη!

Κρέμα προσώπου σαλιγγαριού

Ρυτίδες, αυτή η μάστιγα! Πώς να τις εξαφανίσετε; Μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό συστατικό που θα έκανε θαύματα και θα σας μεταμόρφωνε σε μία νεότερη εκδοχή του εαυτού σας… Κι αν υπάρχει; Οι κρέμες σαλιγκαριού είναι απόλυτα φυσικές κρέμες προσώπου με δερματολογικά ελεγμένα συστατικά που διεγείρουν το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος και έχουν αναπλαστική και αντιγηραντική φόρμουλα για θαυματουργά αποτελέσματα.

Αν μάλιστα συνδυάσετε αυτές τις φυσικές κρέμες προσώπου με τα αναζωογονητικά derma rollers με μικροακίδες, έχετε την δράση μίας κανονικής μεσοθεραπείας από την άνεση του σπιτιού σας! Δείτε στη συνέχεια πώς οι κρέμες σαλιγκαριού μπορούν να σας μεταμορφώσουν και τι ρόλο παίζουν τα derma rollers σε ένα νεανικό και σφριγηλό δέρμα!

Μία θαυματουργή βλέννα

Οι κρέμες σαλιγκαριού, συγκαταλέγονται στις φυσικές κρέμες προσώπου, καθώς αποτελούν ένα συστατικό που συναντάμε στη φύση χωρίς επεξεργασία. Πρόκειται για την θαυματουργή βλέννα σαλιγκαριού, μία ουσία που δημιουργείται φυσικά και χρησιμοποιείται από τα σαλιγκάρια ως ενυδάτωση και λίπανση που τους παρέχει βοήθεια στο να κινηθούν και αποτρέπει τον τραυματισμό τους από ότι βρίσκεται στο έδαφος.

Ουσιαστικά η βλέννα του και συνεπώς οι κρέμες σαλιγκαριού έχουν πολύπλοκη δράση, από την ενυδάτωση μέχρι την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για υγιές, νεανικό δέρμα.

Τι μπορούν να κάνουν λοιπόν αυτές οι φυσικές κρέμες προσώπου για εσάς:

Ενυδατώνουν το δέρμα: Η βλέννα σαλιγκαριού περιέχει ενυδατικούς παράγοντες που κλειδώνουν την υγρασία.

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου: Η βλέννα σαλιγκαριού παράγεται όταν το σαλιγκάρι βρίσκεται σε έντονη κινητικότητα, επομένως είναι σχεδιασμένη να προστατεύει και να επουλώνει το σώμα του από τραυματισμούς, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Περιέχει επίσης γλυκολικό οξύ, ένα άλλο γνωστό ενισχυτικό κολλαγόνου.

Καταπραΰνει τους ερεθισμούς: Η αλλαντοΐνη είναι ένα άλλο βασικό συστατικό στην βλέννα σαλιγκαριού, που έχει θεραπευτικές ιδιότητες για την ανακούφιση των ερεθισμών και την ανάπλαση των κυττάρων.

Μεσοθεραπεία κατ’ οίκον

Πέρα από τις κρέμες σαλιγκαριού, οι φυσικές κρέμες προσώπου μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με derma rollers, ένα οικιακό αξεσουάρ ομορφιάς συμβάλλει στη βελτίωση των προβλημάτων μελάγχρωσης και τη λείανση της επιδερμίδας.

Οι λεπτές γραμμές, τα σημάδια ακμής και η υπερμελάγχρωση έχει αποδειχθεί ότι μειώνονται σημαντικά με την τακτική χρήση των derma rollers, ειδικά όταν αυτό γίνεται σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Επιπλέον οι μικρές ακίδες που έχει το derma roller κάνουν μικρά ανώδυνα τσιμπηματάκια στην επιδερμίδα, ικανά να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και να μεταμορφώσουν το δέρμα σας στην πιο νεανική εκδοχή του.