Ιδέες Στολισμού και Διακόσμησης για έναν Λαμπερό Γάμο

Διακόσμηση Τραπεζιών/εκκλησία για γάμο

Οι γάμοι φέτος το καλοκαίρι φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους και είτε έχετε στα σχέδιά σας έναν πολιτικό γάμο, είτε έναν θρησκευτικό, ο στολισμός της εκκλησίας αλλά και του χώρου που θα γίνει το γαμήλιο πάρτυ είναι αναπόσπαστο κομμάτι των προετοιμασιών. Μάλιστα παίζει σημαντικό ρόλο στην μοναδική εκείνη ημέρα, αφού θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που θέλετε και παράλληλα θα είναι το φόντο σε όλες τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Πώς Να Επιλέξετε Τον Στολισμό;

Ένας είναι ο τρόπος: απλά σκεφτείτε τι σας ταιριάζει!

Ο στολισμός πρέπει να είναι προσωπική σας επιλογή γιατί αν π.χ. ακολουθήσετε τη γνώμη της μαμάς σας ή της πεθεράς σας, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθείτε σε κάτι που δε θα επιλέγατε ποτέ από μόνες σας. Είναι καλύτερα δε, να αφήσετε τον μέλλοντα σύζυγό σας έξω από αυτό – έχει ήδη πολλά στο κεφάλι του με την επιλογή του σωστού κοστουμιού για να σταθεί δίπλα σας εκείνο το βράδυ – μην τον αναγκάσετε να ασχοληθεί και με χρωματικές παλέτες.

Οι ιδέες στολισμού είναι αμέτρητες, μας άρεσαν και ξεχωρίσαμε όμως τις παρακάτω:

Ρουστίκ: Η Τελευταία Τάση

Αν θέλετε να ακολουθήσετε και στον γάμο σας ό,τι πιο σύγχρονο στη διακόσμηση, τότε διαλέξτε το ρουστίκ. Γήινες αποχρώσεις, ανεπεξέργαστα υφάσματα, έντονο το στοιχείο του ξύλου και ένας «αέρας εξοχής» συνθέτουν αυτό το στιλ.

Λεβάντα Για Πάντα

Όταν λέμε λεβάντα εννοούμε, εκτός από το ίδιο το λουλούδι και ο,τιδήποτε σε μωβ απόχρωση. Συνδυάστε το με λευκή γυψοφύλλη και άλλα πράσινα φυλλώδη φυτά, για μια ρομαντική ατμόσφαιρα τη μέρα του γάμου σας.

Boho για Ελεύθερα Πνεύματα

Άλλο ένα αγαπημένο στιλ είναι το boho, χαλαρό και ανέμελο, με vintage στοιχεία όπως η δαντέλα, αλλά και φτερά, ονειροπαγίδες και πολλά άγρια λουλούδια, που θα κοσμούν και το στεφανάκι στα μαλλιά της νύφης. Πολύ ταιριαστό σε έναν γάμο στην παραλία, όπου το ζευγάρι αλλά και οι καλεσμένοι θα μπορούν να είναι ξυπόλυτοι.

Λευκό: Κλασσικό κι Αγαπημένο

Το λευκό χρώμα είναι ούτως ή άλλως συνυφασμένο με το μυστήριο του γάμου και αποτελεί μια διαχρονική και σίγουρη λύση. Επιλέξτε όποιο λουλούδι σας αρέσει πιο πολύ ή συνδυάστε πολλά διαφορετικά μαζί, όπως τριαντάφυλλα, ζέρμπερες και κρίνα, για έναν στολισμό που ταιριάζει κυριολεκτικά σε κάθε εποχή και κάθε μέρος. Μπορεί να ταιριάξει εξίσου με χρυσά ή ασημί στοιχεία, αλλά γιατί να μην τολμήσετε και το «total white»;

Έντονα Χρώματα για Έντονα Ζευγάρια

Ένας τέτοιος στολισμός σε έντονα, ζεστά χρώματα ανεβάζει τη διάθεση και δημιουργεί μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Μπλέξτε το φούξια με το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί για ένα ιδιαίτερο ύφος στον γάμο σας.

Απαλά Παστέλ

Για το τέλος αφήσαμε τον στολισμό σε παστέλ χρώματα, τα οποία αποπνέουν έναν ρομαντισμό και ταιριάζουν απόλυτα σε έναν καλοκαιρινό γάμο.

Όποια κι αν είναι η τελική επιλογή σας για τη μοναδική αυτή ημέρα, ευχή μας είναι να τη ζήσετε όσο πιο έντονα μπορείτε.

Άλλωστε, αυτή η μέρα σας ανήκει!