Αφέλειες η Μοδα στα Κουρεματα 2017: Το Top Trend του Χειμώνα

Μελετήσαμε τις φωτογραφίες από τις πασαρέλες στο fashion week, ώστε να σας ενημερώσουμε για το τι προστάζει η μοδα στα κουρεματα 2017.  Σε όσες collection και ανατρέξαμε, παρατηρήσαμε πως τα περισσότερα μοντέλα είχαν κουρεμένα στα μαλλιά τους κοντές αφέλειες. Μακριά η κοντά μαλλιά, αγορέ ή καρέ, κατσαρά ή ίσια, παρουσιάστηκαν με κομμένες αφέλειες σε διαφορετικά μήκη, στυλ και τεχνικές κουρέματος, πανέτοιμες να προσαρμοστούν σε κάθε σχήμα προσώπου.

Οι αφέλειες είναι το top trend του φετινού χειμώνα, οπότε σας προτείνουμε να μελετήσετε και εσείς από τώρα τις παρακάτω φωτογραφίες, ώστε το χειμώνα να είστε έτοιμες για μία αλλαγή. Μία μικρή συμβουλή: όσο και να αγαπάτε τις αφέλειες στα μαλλιά, μην επιχειρήσετε να κάνετε ένα τέτοιο κούρεμα το καλοκαίρι. Θα πρέπει να ασχολείστε όλη μέρα με το styling τους, πράγμα που γρήγορα θα σας κουράσει. Υπομονή μέχρι να δροσίσει ο καιρός .

ΑΦΕΛΕΙΕΣ – Η ΜΟΔΑ ΣΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ 2017

μοδα στα κουρεματα 2017-1-imageμοδα στα κουρεματα 2017-2-imageμοδα στα κουρεματα 2017-3-image

Όλες οι Τάσεις στα Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2017

μοδα στα κουρεματα 2017-4-imageμαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-5-imageμαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-6-imageμαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-image