Αλογοουρά σε κοντά μαλλιά για κομψότητα στο φουλ!

Τα κοντά μαλλιά χαρίζουν υπέροχη και κομψή εμφάνιση σε μια γυναίκα, όμως οι περισσότερες θεωρούν πως είναι δύσκολο να κάνουν κάποιο όμορφο χτένισμα με τόσο περιορισμένο μήκος.

Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Ακόμη κι αν τα μαλλιά σας έχουν ένα κοντό bob κούρεμα μπορούν να πιαστούν με διάφορους υπέροχους τρόπους. Οι χαμηλές αλογοουρές για κοντά μαλλιά είναι ιδανικές και πανεύκολες. Οι παραλλαγές τους είναι ποικίλες και μπορούν να σας προσφέρουν αμέτρητες διαφορετικές εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Αν λοιπόν έχετε μαλλιά μέχρι τον ώμο ή και πιο κοντά, μπορείτε να δοκιμάσετε τις παρακάτω ιδέες.

Προτάσεις με χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά:

Οι παραλλαγές μιας χαμηλής αλογοουράς είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.

Η πιο απλή απ’ όλες είναι αυτή που πιάνετε χαμηλά στον σβέρκο με ένα λαστιχάκι. Σε αυτή την περίπτωση, δεν παίζει ρόλο αν τα μαλλιά είναι ίσια, σπαστά ή σγουρά. Η χωρίστρα μπορεί να είναι στην μέση, στο πλάι ή να απουσιάζει εντελώς. Υπάρχει βέβαια και η παραλλαγή με την wet χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά. Πως δημιουργείται; Απλά κάνετε τα μαλλιά σας ένα wet look και έπειτα τα πιάνετε σε μια αλογοουρά στο ύψος του σβέρκου σας.

Αν όμως θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο ιδιαίτερη χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά μπορείτε να την στολίσετε με μια ή περισσότερες πλεξούδες κάθε είδους και πάχους. Δοκιμάστε να κάνετε μια κάθετη ολλανδική πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, η οποία θα καταλήγει σε μια απλή χαμηλή αλογοουρά.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε μια ή περισσότερες πλεξούδες στο πλάι που θα καταλήγουν στην χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά που έχετε κάνει.

Εναλλακτικά μια υπέροχη ιδέα για χαμηλή αλογοουρά είναι και αυτή με το ιδιαίτερο δέσιμο. Δέσιμο που απλά τυλίγεται γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψει. Ή δημιουργεί ένα περίτεχνο κόμπο που στολίζει με τον καλύτερο τρόπο την κοτσίδα σας.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις για χαμηλές αλογοουρές σε κοντά μαλλιά. Ρίξτε μια ματιά στο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί και πάρτε ιδέες!

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (2)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (3)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (4)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (5)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (6)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (7)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (8)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (9)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (10)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (11)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (12)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (13)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (14)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (15)

 

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (18)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (19)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (20)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (21)

Χαμηλή αλογοουρά για κοντά μαλλιά (22)