Αλογοουρά στο πλάι: 35 τρόποι για να ξεχωρίσεις

Από τις πρώτες μας επιλογές το καλοκαίρι και όχι μόνο, είναι τα χτενίσματα με αλογοουρά. Γενικότερα, για τις περισσότερες από εμάς, η κοτσίδα είναι η λύση της τελευταίας στιγμής όταν δεν είναι φρεσκολουσμένα τα μαλλιά μας, όταν βαριόμαστε να τα ισιώσουμε και πάλι, ή ακόμη και όταν δεν έχουμε καμία όρεξη και χρόνο να ασχοληθούμε με το hairstyle μας.

Είναι η πρώτη μας επιλογή όμως τους καλοκαιρινούς μήνες, που θέλουμε να αποφύγουμε το να ιδρώσουμε και να κολλήσουν τα μαλλιά μας και τους χειμερινούς μήνες, που φυσάει διαρκώς.

Το να κάνεις μια απλή κοτσίδα όμως χωρίς να δώσεις βάση και στο look σου δεν λέει απολύτως τίποτα. Από το να πιάσεις τα μαλλιά σου όπως κι όπως μια αλογοουρά στο πλάι μπορεί να δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακή.

Και σε αυτή την περίπτωση όμως υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις για hairstyles με αλογοουρά στο πλάι, είτε έχεις ίσια είτε κατσαρά μαλλιά!

Χτενίσματα με αλογοουρά στο πλάι για ίσια μαλλιά

boho xtenismata ediva.gr diy pleksoudes episima xtenismata vaftisi eukola hairstyles isia mallia eukola xtenismata kordela faux mohawk hairstyles hairstyles alogooura sto plai kathimerina xtenismata ediva.gr kotsida plexouda prarokokkalo

Τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στα ίσια μαλλιά είναι άπειρα, καθώς μπορείς να παίξεις μαζί τους και να τα χειριστείς πολύ πιο εύκολα από τις μπούκλες. Όσον αφορά όμως τις αλογοουρές στο πλάι, μπορείς να επιλέξεις ένα ατημέλητο χτένισμα ιδανικό για ένα boho style ντύσιμο ή μία casual εμφάνιση ή ένα από τα αμέτρητα χτενίσματα με πλεξούδες.

neanika gunaikeia xtenismata 2017 nufika xtenismata alogooura pleksouda katarrakti psili alogooura sto plai kotsides sto plai makria malliaretro xtenismata ediva.gr vradina xtenismata isia mallia vradina xtenismata isia mallia xtenismata konta mallia xtenismata kotsida gamos xtenismata ksantha mallia xtenismata makria mallia

Η πλεξούδα καταρράκτη, η ολλανδική και το ψαροκόκαλο κάνουν και εδώ την εμφάνιση τους ξεκινώντας από την μία πλευρά, ή στο κέντρο του κεφαλιού δημιουργώντας ένα faux mohawk χτένισμα. Δεν ξέρεις πως να κάνεις μια πλεξούδα καταρράκτη; Δες εδώ την πιο εύκολη πλεξούδα καταρράκτη για να κάνεις σε κοτσίδα!

Hairstyles με κοτσίδα στο πλάι για κατσαρά μαλλιά

atimelita xtenismata alogooura casual hairstyles ponytail curly hairstyles side ponytail gunaikeia xtenismata stema katsara mallia eukola xtenismata kimatista mallia xtenismata kotsida katsara mallia

Για τα κατσαρά μαλλιά τώρα, υπάρχουν ελαφρώς λιγότερες προτάσεις, μιας και είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακά από μόνα τους τα κυματιστά hairstyles και οι μπούκλες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει απλά να κάνεις μια κοτσίδα πιάνοντας την ψηλά.

Αντιθέτως, μπορείς να χωρίσεις τα μαλλιά σου στα δύο και να φέρεις την μία πλευρά προς την άλλη στρίβοντας τα μαλλιά σου καθ’ όλη τη διαδρομή, μέχρι να τα μαζέψεις.

ollandiki plexouda hairstyle rosck style gunaikeia xtenismata xtenisma louloudi xtenismata kastana mallia xtenismata katsara mallia ediva.gr xtenismata mpoukles mallia xtenismata pleksoudes ediva.gr

Επίσης, μπορείς να κάνεις ένα στέμμα στο μπροστινό μέρος τους κεφαλιού σου, ή να κάνεις χωρίστρα στο πλάι και να πλέξεις τα μαλλιά σου ξεκινώντας από την φράντζα σου, για να καταλήξει η πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου και την αλογοουρά σου.

Αν πάλι δεν πιάνουν τα χέρια σου και θέλεις μια καλή πρόταση για την κομμώτρια σου μπορείς να επιλέξεις το χτένισμα με την πλεξούδα ψαροκόκαλο σαν στέμμα, όπου σχηματίζεται ένα τριαντάφυλλο στο μέσο αυτής της χαμηλής κοτσίδας. Έτσι θα αναδείξεις το πρόσωπο σου και θα τονίσεις τις γωνίες του!