Ερωτικά Ιουνίου | Πώς θα εξελιχθούν αυτό τον μήνα;

Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχουμε ανάγκη να νιώσουμε συναισθηματικά ασφαλείς. Ο αισθησιασμός αλλά και οι εντάσεις κυριαρχούν.

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια ή μπορεί οι άλλοι να σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής. Από τις 14, περνά στο Λέοντα και το πάθος κυριαρχεί. Αν έχεις σχέση, η φλόγα του έρωτα ανάβει και περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα προκύψει που θα σε χαροποιήσει. Με την πανσέληνο στις 28 μπορεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τα μέσα του μήνα περνάς όμορφες ερωτικές στιγμές. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθεί η ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Από τις 14 και μετά μπορεί να αποφασίσεις να ομορφύνεις το χώρο σου, όμως θα τονιστούν οι ανασφάλειές σου. Μπορεί να νιώθεις μοναξιά που προκύπτει από τις πολλές ευθύνες σου. Μην μεταφέρεις τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σου ακόμα και αν ο σύντροφός σου έχει απαιτήσεις από σένα. Κάνε ήρεμες συζητήσεις με την πανσέληνο στις 28.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη όλο το μήνα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα του μήνα σε βοηθάει να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Ωστόσο προσπάθησε να βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα και να παίρνεις συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, αν είναι απαραίτητο. Από τις 14, εκφράζεις το πάθος σου, η προσωπική σου ζωή είναι στηριγμένη ότι και αν συμβεί. Με την πανσέληνο στις 28 μπορεί να έχεις κάποιες εμμονές ή να αναλογιστείς κατά πόσο καλύπτεσαι συναισθηματικά στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τα μέσα του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή. Νιώθεις όμορφα, γοητεύεις, όμως κράτα και τις κατάλληλες ισορροπίες. Από τις 14, είσαι πιο κτητική και ζηλιάρα, όμως η φλόγα του έρωτα καλά κρατεί. Ό,τι και αν συμβεί, με κάποιο τρόπο, οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται. Με την πανσέληνο στις 28 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να νιώσεις πως υπάρχουν διαφορές με το ταίρι σου, συναισθηματικές ή άλλου είδους και θα κληθείς να δεις τα λάθη σου.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τα μέσα του μήνα είσαι πιο εσωστρεφής στην προσωπική σου ζωή. Έχεις ανάγκη την αγάπη και την τρυφερότητα, όμως οι καταστάσεις δεν βοηθούν. Περνώντας στο ζώδιό σου, από τις 14, γοητεύεις, προβάλλεις τα ταλέντα σου και όλα γυρνούν υπέρ σου, δεν περνάς απαρατήρητη. Προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις και επιθετικότητα, οι απαιτήσεις από το ταίρι σου ίσως είναι πολλές. Με την πανσέληνο στις 28, η καθημερινότητα και η εργασία θα σε απασχολήσουν περισσότερο από τον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βοηθάει την ερωτική σου ζωή. Φιλικά πρόσωπα στέκονται στο πλευρό σου ή ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από το φιλικό κύκλο. Προσοχή όμως σε αυταπάτες και παγίδες. Από τις 14, θα είσαι πιο ρομαντική αλλά θα έχεις και την ανάγκη της απομόνωσης. Ο έρωτας θα μπορούσε, με την Αφροδίτη στο Λέοντα να είναι κρυφός ή μπορεί να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Με την πανσέληνο στις 28, ο σύντροφός σου μπορεί να χρειαστεί τη στήριξή σου ή να είναι πιο ψυχρός.

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τα μέσα του μήνα, ο έρωτας δεν είναι η προτεραιότητά σου ή δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με αυτόν. Όμως, από τις 14, επιστρέφει στη ζωή σου και προωθείς την προσωπική σου ζωή. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, περνάς όμορφες στιγμές με πρόσωπα που έχεις τις ίδιες ιδέες και ιδανικά. Ο Άρης ανεβάζει τη λίμπιντο, προσοχή όμως στις εντάσεις με το ταίρι σου. Με την πανσέληνο στις 28 μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια. Αγαπημένα ή φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έχεις θετικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, η διάθεσή σου είναι καλή, αισθάνεσαι όμορφα. Προσοχή στα λόγια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εντάσεις στη σχέση σου. Σχέσεις καθαρά σεξουαλικές δεν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 14, ασχολείσαι περισσότερο με τις φιλοδοξίες και τα πρέπει σου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Με την πανσέληνο στις 28 μπορεί να ακούσεις αλήθειες που σε πικραίνουν αλλά σε πάνε παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τα μέσα του μήνα κυριαρχεί το πάθος, θέλεις το ταίρι σου να ακολουθεί τις οδηγίες σου και τα θέλω σου, όμως μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Το κλίμα αλλάζει από τις 14, με την Αφροδίτη στο Λέοντα. Τα πράγματα γίνονται πιο ευχάριστα. Αναζητάς μια νέα περιπέτεια, έχεις καλή διάθεση και χιούμορ αλλά προσοχή στα λόγια. Με την πανσέληνο στις 28 μπορεί να έχεις αμφιβολίες σχετικά με τη θέση σου στη σχέση ή την αυτοεκτίμησή σου. Κάποια ερωτήματα μπορεί να προκύψουν, μη δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ως τα μέσα του μήνα βοηθάει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σημαντικά ζητήματα προωθούνται, αγαπημένα πρόσωπα σε βοηθούν. Μην είσαι όμως απόλυτη στη στάση σου γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις και απομάκρυνση. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 14, το πάθος κυριαρχεί. Παράλληλα, θα κάνεις μια ενδοσκόπηση, ταιριάζεις με το πρόσωπο που είσαι μαζί; Με την πανσέληνο στις 28 στο ζώδιό σου και τον Κρόνο στο ίδιο σημείο, συνειδητοποιείς πλήρως την αισθηματική σου κατάσταση. Οι απαιτήσεις σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει επιθετική. Βγάλε όλη αυτήν την ένταση καλύτερα στην κρεβατοκάμαρα. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε πράγματα που δεν σου αρέσουν, μέχρις ενός σημείου βέβαια. Από τις 14, με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο αλλά και τη νέα Σελήνη στον τομέα της ερωτικής σου ζωής κάνεις αλλαγές. Είναι εξαιρετικό το διάστημα για να γυρίσεις σελίδα, για να λύσεις διαφορές και για να κάνεις μια νέα σχέση, αν είσαι μόνη. Από τις 26, που ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα κάνεις τις απαραίτητες υπαναχωρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τα μέσα του μήνα προωθεί την ερωτική σου ζωή. Η καθημερινότητα είναι πιο όμορφη, ο αισθησιασμός κυριαρχεί και τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Ωστόσο, μην παραβλέπεις καταστάσεις που πρέπει να διορθωθούν. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 14, ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητα. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο. Προσοχή στο παρασκήνιο και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες στη σχέση σου, με τον Άρη. Μπορεί να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν σε στηρίζει όσο θα ήθελες ή να υπάρχει μια απομάκρυνση. Με την πανσέληνο στις 28 θα σου δοθεί η ευκαιρία μιας ανοιχτής και ξεκάθαρης συζήτησης σχετικά με τα θέλω του καθενός.

MISSBLOOM.GR