Ζώδια Ιούνιος 2018: Μηνιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Κώστα Λεφάκη. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Ζώδια Ιούνιος 2018:

Κριός

Τόσο τα θέματα καριέρας όσο και του σπιτιού είναι σημαντικά αυτόν το μήνα, καθώς οι πλανητικές δυνάμεις επηρεάζουν με παρόμοιο τρόπο αυτούς τους δύο τομείς. Οι δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου είναι θετικές για να διεκπεραιώσεις σωστά τα θέματα της εργασίας σου. Κάνε σωστούς υπολογισμούς και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται ανεκμετάλλευτες. Μην υπολογίζεις σε βοήθεια από το σπίτι όμως, καθώς όσα συμβαίνουν εκεί δεν πρόκειται να διορθωθούν πριν περάσει το πρώτο δεκαπενθήμερο. Αισθηματικά ευνοείσαι το δεύτερο μισό του μήνα, αλλά, αν σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου, κινδυνεύεις να βρεθείς προ εκπλήξεως! Μην επενδύεις λοιπόν σε ανθρώπους αν δεν είσαι σίγουρη ή αν το ένστικτό σου σε προειδοποιεί για το αντίθετο!

ΕΥ ΖΗΝ: Το μήνα αυτόν ευνοούνται στο ζώδιό σου η συνεργασία και οι κοινωνικές δεξιότητες. Εκμεταλλεύσου το για να διευρύνεις τον επαγγελματικό και φιλικό σου κύκλο.

Ταύρος

Ο μήνας ευνοεί τις εξελίξεις στα προσωπικά και αισθηματικά σου, αλλά μην κάνεις το λάθος να λειτουργήσεις απαιτητικά και εγωιστικά. Μπορεί οι άνθρωποι γύρω σου να σου δίνουν περιθώρια και δεύτερες ευκαιρίες, πρόσεξε όμως να μην ξεπεράσεις ένα λεπτό όριο και μην προσπαθείς να τους χειραγωγείς. Επαγγελματικά το πρώτο μισό του μήνα θα φέρει απρόοπτα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τα λιγότερα επιθυμητά σενάρια. Μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου χρησιμοποιώντας την εφευρετικότητά σου καθώς και την κοινωνική σου γοητεία. Προσοχή στα μικροατυχήματα, καθώς έχεις την τάση να ασχολείσαι και με πράγματα που δεν είναι της ειδικότητάς σου!

ΕΥ ΖΗΝ: Για σένα αποτελεί κοινωνική πρόκληση να εναρμονίσεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα με την ευημερία των γύρω σου. Πρόκειται όμως για μια προσπάθεια που τα αποτελέσματά της θα σε ανταμείψουν.

Δίδυμοι

Ο μήνας των γενεθλίων σου σε κάνει πιο χαρούμενη, καθώς οι προσδοκίες σου τόσο σε θέματα καθημερινότητας όσο και επαγγελματικά δέχονται θετικές πλανητικές επιρροές και λειτουργούν ευνοϊκά για εσένα. Η αισθηματική σου ζωή έχει θετικό πρόσημο, αρκεί να δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες και συμπεριφορές χωρίς βαθύτερο νόημα που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Επένδυσε στη δημιουργικότητά σου, δείξε θετική διάθεση και μην αντιδράς αρνητικά όταν ακούς διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου. Ο μήνας αυτός είναι συνολικά ευνοϊκός για το ζώδιό σου και οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου φαίνεται πως έχουν σταθερά θετική γνώμη για εσένα.

ΕΥ ΖΗΝ: Χρησιμοποίησε αυτή την περίοδο για να αναθεωρήσεις τις επαγγελματικές σου επιλογές και κάνε τις απαραίτητες βελτιώσεις για να ανοίξεις το δρόμο προς την επίτευξη των στόχων σου.

Καρκίνος

Φρόντισε να βγεις από την κατάσταση αναμονής και να δράσεις όσο πιο αποτελεσματικά μπορείς. Το ξεκίνημα του μήνα βάζει εμπόδια και δυσκολίες στην υλοποίηση των αποφάσεών σου, αλλά, αν κρατήσεις σταθερή πορεία στις επιδιώξεις σου, τότε το δεύτερο μισό του Ιουνίου θα σε ανταμείψει γι’ αυτό. Απόφυγε να αποσπάς την προσοχή σου σε πολλούς στόχους και γίνε πιο αποτελεσματική σε έναν. Θα καταφέρεις έτσι να δημιουργήσεις ένα χώρο ασφάλειας, να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να δεις ότι είσαι ικανή για πολύ περισσότερα απ’ όσα φανταζόσουν.

ΕΥ ΖΗΝ: Αυτόν το μήνα θα επιδείξεις, αν χρειαστεί, συναισθηματική δύναμη. Φρόντισε οι αποφάσεις που θα παίρνεις να λαμβάνονται με βάση τη λογική και την ευθυκρισία.

Λέων

Φρόντισε να κρατήσεις σταθερά τα κεκτημένα σου. Μη θυσιάζεις οτιδήποτε λειτουργεί για κάτι άλλο το οποίο δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί και, γενικότερα, μην ανακινείς θέματα που η επαναφορά τους ως θέμα συζήτησης δε θα είναι υπέρ σου. Συνέχισε την καλή δουλειά στο αντικείμενό σου και γίνε πιο συνεργάσιμη με ανθρώπους που μπορεί να αποδειχτούν χρήσιμοι στο μέλλον. Προσωπικά, αισθηματικά και οικογενειακά θέματα εξελίσσονται θετικά και ενδεχομένως πιο ευχάριστα από το αναμενόμενο. Αισθηματικά ευνοείσαι, φρόντισε όμως η συμπεριφορά και η στάση σου να αποτελεί θετικό προηγούμενο για τις εκλείψεις που θα σε επηρεάσουν τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες.

ΕΥ ΖΗΝ: Δείξε προσαρμοστικότητα! Ο Ιούνιος μπορεί να είναι ένας μήνας αλλαγών και η μακροπρόθεσμη επιτυχία σου θα κριθεί από το πόσο καλά θα προσαρμοστείς σ’ αυτές.

Παρθένος

Δέξου τις αλλαγές που σου προτείνουν στην εργασία, αλλά μην εστιάσεις εκεί όλη την προσπάθειά σου, καθώς αυτόν το μήνα αναμένεται να σε απασχολήσουν περισσότερο τα προσωπικά και αισθηματικά σου θέματα. Στους άλλους τομείς της ζωής σου κράτησε χαμηλό προφίλ και προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις. Είναι καιρός να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να απελευθερωθείς από κάποιους φόβους που σε έχουν εγκλωβίσει. Η πραγματικότητα είναι αυτή που υπάρχει στη σκέψη και την καρδιά σου, επομένως κανείς δεν μπορεί να σου τη στερήσει. Με λίγα λόγια, ο μήνας αυτός είναι καλός για να κινηθείς όπως ορίζει το χρέος σου απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό!

ΕΥ ΖΗΝ: Δεν αγαπάς τις αλλαγές, να θυμάσαι όμως ότι πολλές φορές αποδεικνύεται πως γίνονται για καλό.

Ζυγός

Σε απορροφά το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να παραμελείς τους άλλους, εξίσου ζωτικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να καλύψεις τα κενά της επαγγελματικής σου κατάρτισης και να γίνεις πιο εργατική σε ό,τι έχεις αναλάβει το πρώτο μισό του μήνα. Το δεύτερο μισό ευνοούνται ο έρωτας, τα ταξίδια, η κοινωνική ζωή και η βελτίωση της εικόνας σου. Να θυμάσαι ότι πολλά συμβαίνουν από αντίδραση και ότι τα περισσότερα από αυτά δε θα έχουν διάρκεια. Αν είσαι ελεύθερη, ζήσε τον έρωτα που θα σου προκύψει χωρίς ανασφάλεια και χωρίς μεγάλες προσδοκίες!

ΕΥ ΖΗN: Εάν στο πλάνο σου βρίσκονται –ή προκύψουν ξαφνικά– σημαντικές αλλαγές σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου, απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και πάρε αποφάσεις με βάση τη λογική.

Σκορπιός

Η δημιουργία και η αποφασιστικότητα είναι τα χαρακτηριστικά του πρώτου δεκαπενθήμερου του Ιουνίου για το ζώδιό σου. Μπορείς να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου, να βάλεις στόχους που σε άλλες συγκυρίες θα σου φαίνονταν δύσκολο να επιτευχθούν και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν καιρό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται – συνέχισε με τον ίδιο προσεκτικό τρόπο τη διαχείρισή τους. Αισθηματικά μην γίνεσαι ανυπόμονη και μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να λειτουργεί εγωιστικά και αναποτελεσματικά.

ΕΥ ΖΗΝ: Οι επιτυχίες αυτόν το μήνα δεν περιορίζονται στην καριέρα, έρχονται και στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή.

Τοξότης

Διαφορετικός είναι ο φετινός Ιούνιος για εσένα και σε απασχολεί αρκετά το πώς θα πετύχεις τους στόχους σου. Οι αλλαγές που επιθυμείς θα προκύψουν στην ώρα τους, ωστόσο είναι σημαντικό να είσαι προετοιμασμένη έχοντας στο μυαλό σου εναλλακτικά σχέδια. Ένας έρωτας που φαντάζει απίθανος πρόκειται να μπει στο οπτικό σου πεδίο και ενδεχομένως για τα καλά στη ζωή σου. Η αναμέτρηση με τον εαυτό σου όμως, όσον αφορά τη μάχη που δίνεις με το «πρέπει» και το «θέλω», θα κυριαρχήσει στις επιλογές σου και θα επηρεάσει την έκβαση του αποτελέσματος!

ΕΥ ΖΗΝ: Εάν γύρω σου κυριαρχεί ένα περιβάλλον αβεβαιότητας το οποίο σε δυσκολεύει να πάρεις θέσεις και αποφάσεις, απλά κάνε ένα βήμα πίσω και περίμενε για πιο ευνοϊκή στιγμή. Δε θα αργήσει.

Αιγόκερως

Οι προσωπικές σου σχέσεις δοκιμάζονται από την απολυτότητα που πολλές φορές δείχνεις απέναντι στο σύντροφό σου. Να θυμάσαι πως σε όλες τις σχέσεις της ζωής σου είναι ζωτικό να παραχωρείς ελευθερία κινήσεων και προσωπικό χώρο. Η συνεχής προσπάθεια να διατηρείς τον έλεγχο μπορεί να προκαλεί απρόβλεπτες συνέπειες και αντιδράσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, ακόμα κι αν προκύψουν αναπάντεχα ζητήματα, έχεις την ικανότητα να τα διαχειριστείς. Η οργάνωση και η επαγγελματική σου ευφυΐα σε βοηθούν να αντεπεξέλθεις.

ΕΥ ΖΗΝ: Τα βασικά χαρακτηριστικά σου σε κάνουν ικανή να χειρίζεσαι με άνεση τις απαιτητικές καταστάσεις που μπορεί να προκύπτουν.

Υδροχόος

Ο μήνας αυτός απαιτεί προσοχή στους οικονομικούς χειρισμούς και στις αποφάσεις που θα πάρεις. Να θυμάσαι πως κάποιες καταστάσεις μπορεί να κρύβουν παγίδες και αρνητικές συμπεριφορές. Όσο εσύ προσπαθείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να μην αδικήσεις κανέναν, οι άλλοι μπορεί να εκμεταλλευτούν τα περιθώρια που τους δίνεις και να λειτουργήσουν εντελώς αντίθετα απ’ ό,τι σε έχουν διαβεβαιώσει. Κράτησε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις και φρόντισε τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Πρόσεχε τους γύρω σου γιατί μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης, καθώς έχεις την τάση να πιστεύεις στους ανθρώπους και στην καλή τους πρόθεση.

ΕΥ ΖΗΝ: Αυτός είναι για το ζώδιό σου ένας μήνας αφιερωμένος στην ευχαρίστηση και τη χαλάρωση. Μην νιώθεις ενοχές – η θετική διάθεση που θα προκύψει από αυτά θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα την καθημερινότητα.

Ιχθύες

Ο μήνας αυτός μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με διαμάχες και προκλήσεις. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλη την επινοητικότητα και την προνοητικότητά σου για να τις αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κινήσου γρήγορα και αποτελεσματικά. Επωφελήσου από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, τόσο στην εργασία όσο και στα αισθηματικά σου, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα ή για να προωθήσεις τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σου. Το συναίσθημα θα παίξει ρόλο στις επιλογές σου, φρόντισε όμως να είσαι εκείνη που το εισπράττει πριν το προσφέρεις τόσο απλόχερα, όσο συνήθως.

ΕΥ ΖΗΝ: Κάποιες οικογενειακές καταστάσεις μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η θετική σου διάθεση και ενσυναίσθηση θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

shape.gr