Φόρα το ζιβάγκο σου σαν ένα original κορίτσι της μόδας

Το κομμάτι που ίσως πολλές από εμάς κάποτε θεωρούσαμε πως δεν κολακεύει καθόλου είναι πλέον ένα από τα ”κλασσικά”  του χειμώνα. Το ζιβάγκο όχι μόνο πρωταγωνιστεί στις επιλογές που έχουμε στη ντουλάπα μας, αλλά έχει μετατραπεί σε βασικό στοιχείο του layering που κάνουμε στα καθημερινά μας σύνολα.

Μέσα από αυστηρά πουκάμισα με φουσκωτά μανίκια, με τα νεγκλιζέ φορέματά μας ακόμα και κάτω από καλοκαιρινά κομμάτια, το ζιβάγκο μοιάζει ιδανικό για να αναδέιξουμε το στυλ μας.

Τα διάσημα κορίτσια της street μόδας μας δείχνουν πως και εμείς ακολουθούμε το παράδειγμά τους.

1.H fashion blogger, Pandora Sykes πρωτοτυπεί με ένα πορτοκαλί ζιβάγκο αντί για τα συνηθισμένα basic χρώματα του χειμώνα, μέσα από το ριγέ πουκάμισό της.

2.Η Camille Charriere μας δείχνει πως ο τρόπος να δείχνουμε φινετσάτες όταν συνδυάζουμε το νεγκλιζέ φόρεμά μας με ένα ζιβάγκο είναι ένα μονόχρωμο σύνολο.

3. Αν ανήκεις στα πιο τολμηρά κορίτσια της μόδας, όπως η Susie Lau, τότε μπορείς να αναμείξεις τα prints συνδυάζοντας ένα ριγέ ζιβάγκο με το φλοράλ φόρεμά σου.

4. Επιστρετεύστε το ταλέντο σας στο color blocking και δημιουργήστε ένα σύνολο στα πιο έντονα χρώματα του χειμώνα φορώντας μέσα από το σύνολό σας ένα ζιβάγκο από μαλακό ύφασμα στην ίδια απόχρωση με το τοπ σας.

5. Η επιστροφή του κοτλέ είναι γεγονός και μπορούμε να το διαπιστώσουμε ακόμα και από τα καταστήματα γρήγορης μόδας. Ένα κοτλέ pantsuit συνδυασμένο με ένα ζιβάγκο στο ίδιο χρώμα είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να τιμήσετε την τάση.