Ήξερες ότι πρέπει να βάλεις τα καλσόν σου στην κατάψυξη;

Οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούν να φανταστούν μια χειμερινή περίοδο χωρίς οπάκ καλσόν. Είναι ένα πραγματικά σωτήρια όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες ενώ μπορούν ακόμα και να αναβαθμίσουν ένα σύνολο όταν συνδυαστούν σωστά. Το μόνο πρόβλημα; Τα καλσόν συνήθως διαρκούν μόνο μερικές ημέρες προτού χρειαστεί να τα αντικαταστήσουμε.

Τι θα λέγατε όμως αν σας λέγαμε ότι γνωρίζουμε ένα τέχνασμα που μπορεί πανεύκολα να επεκτείνει τη ζωή των καλσόν σας; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα καταψύξετε.

Ακούγεται τρελό, αλλά λειτουργεί.

 

Τι πρέπει να κάνετε: Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα καινούργιο καλσόν (και πριν το φορέσετε), αφήστε το κάτω από το νερό μέχρι να βραχεί. Στη συνέχεια, βάλτε το σε μια πλαστική σακούλα και αφήστε το μια νύχτα στην κατάψυξη. Το επόμενο πρωί βγάλτε το έξω και αφήστε το όλη την ημέρα, για να του δώσετε χρόνο για να ξεπαγώσει σωστά και να στεγνώσει.

Η ιδέα εδώ είναι ότι οι ψυχρές θερμοκρασίες σταθεροποιούν και ενισχύουν τις μεμονωμένες ίνες των καλσόν, καθιστώντας τα λιγότερο επιρρεπή στα τραβήγματα αργότερα. Παγώστε λοιπόν τώρα τα καλσόν και μας ευχαριστείτε αργότερα.