Παράλληλη σχέση και αγάπη: Είναι δυνατόν να συμβεί;

παράλληλη σχέση και αγάπη

Όσο περίεργο και αν φαίνεται μια παράλληλη αγάπη μπορεί να χτυπήσει την πόρτα κάποιου ακόμα και όταν εκείνο το άτομο θεωρούσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένο με τη σχέση που ήδη έχει. Όμως παράλληλη αγάπη τι σημαίνει;

Πότε μια παράλληλη σχέση και αγάπη γίνεται πολύ σημαντική για εσάς και ποια είναι τα σημάδια ύπαρξής της; Βρείτε τώρα τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σας!

Παράλληλη αγάπη τι σημαίνει;

Παράλληλη αγάπη είναι όταν ένα άτομο είναι ερωτευμένο ή αγαπάει ερωτικά δύο άτομα ή και παραπάνω ταυτόχρονα. Συνήθως μια παράλληλη σχέση και αγάπη ακολουθείται από ενοχή μιας και το άτομο που έλκεται και από τους άλλους δύο ανθρώπους νιώθει ότι δεν είναι ξεκάθαρο απέναντι στους άλλους και τους «κοροϊδεύει»

Παράλληλη σχέση ψυχολογία και απαντήσεις: Γιατί κάνει κάποιος μια παράλληλη σχέση;

Ένας από τους πιο συνηθισμένους είναι λόγους πως ένα άτομο δε νιώθει απόλυτα ικανοποιημένο από την ήδη υπάρχουσα σχέση, όμως έχει συναισθήματα για αυτό το άτομο και δε θέλει να χωρίσει. Για αυτό το λόγο ψάχνει κάποιον άλλο για να καλύψει τα κενά. Τις περισσότερες φορές στις παράλληλες σχέσεις το ξέρουν τα δύο από τα τρία άτομα τα οποία περιπλέκονται στο τρίγωνο αυτό.

Άλλες περιπτώσεις είναι πως δεν ξέρει το άτομο τι πραγματικά θέλει από την προσωπική του ζωή, πειραματίζεται και αναζητά καινούργιες εμπειρίες. Πολλές φορές σε τέτοιες καταστάσεις γνωρίζει μόνο το ένα άτομο, αυτό που έχει τις παράλληλες σχέσεις. Η παράλληλη σχέση μπορεί να είναι μία, αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι και παραπάνω.

Πότε μια παράλληλη σχέση γίνεται πιο σοβαρή;

Αφού είδαμε τι σημαίνει παράλληλη αγάπη ήρθε η στιγμή να πάμε ένα βήμα παρακάτω!

Παράλληλη σχέση και αγάπη: Υπάρχουν αρκετά σημάδια ότι μια παράλληλη σχέση γίνεται πολύ σημαντική για εσάς. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι σκέφτεστε το «τρίτο άτομο» συνέχεια. Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε τίποτα άλλο, έχει μειωθεί η παραγωγικότητά σας και βρίσκετε τον εαυτό σας να θέλετε να επικοινωνείτε όλο και περισσότερο μαζί του γιατί σας λείπει. Επακόλουθο αυτού είναι ότι θέλετε να περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί.

Ένα ακόμη σημαντικό σημάδι είναι ότι είστε πολύ ευτυχισμένοι κοντά στο άλλο άτομο. Ειδικά αν «πιάνετε» τον εαυτό σας να σχεδιάζετε το μέλλον σας μαζί του και να κάνετε σχέδια, το πιο πιθανό είναι να είστε ερωτευμένοι.

Υπάρχουν σημάδια για την ένδειξη μιας παράλληλης σχέσης;

Κρύβει το κινητό του

Ένα πολύ ξεκάθαρο σημάδι είναι ότι δεν είναι άνετος με το κινητό του. Κρύβει την οθόνη όταν είστε κοντά και αν όταν χτυπάει ή δεν απαντάει ποτέ ή απομονώνεται για να μιλήσει.

Αδιαφορεί

Αν δεν έχει χρόνο για εσάς ή αν δεν ενοχλείται από καταστάσεις που στο παρελθόν τον πείραζαν είναι σημάδι ότι πλέον δεν ενδιαφέρεται τόσο για τη σχέση σας και δε θέλει να προσπαθήσει για αυτή και να τη βελτιώσει.

Κρυφοί λογαριασμοί

Αν ξαφνικά ανακαλύψεις ότι έχει κρυφούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε ιστοσελίδες γνωριμιών τότε σίγουρα κάτι συμβαίνει… Αυτό συνδυαστικά με μια υπερβολική προσοχή της εξωτερικής τους εμφάνισης ξαφνικά θα πρέπει να σας ανησυχήσει.

Δώρα

Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι έχεις βρει κρυμμένα δώρα τα οποία εν τέλη δεν σου έδωσε ποτέ ή αν από την άλλη ξαφνικά σου κάνει πάρα πολλά δώρα. Συνήθως αυτός είναι ένας τρόπος να νιώσει καλύτερα για την παράλληλη σχέση του.

Αλλαγές στη σεξουαλική δραστηριότητα

Αν η σεξουαλική επαφή σας είναι μειωμένη τότε σίγουρα δεν είναι θετικό σημάδι αυτό ενώ από την άλλη (όπως και με τα δώρα) αν είναι υπερβολικά αυξημένη, σε συνδυασμό βέβαια με κάποιο από τα υπόλοιπα σημάδια, είναι εξίσου ανησυχητικό.

Τι πρέπει να κάνεις;

Αν είσαι το άτομο το οποίο έχει τις παράλληλες σχέσεις τότε θα πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θες πραγματικά και να θέσεις κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σου. Τότε θα είσαι ξεκάθαρη και με τον εαυτό σου και με τους άλλους.

Από την άλλη αν έχεις την οποιαδήποτε υποψία ότι ο σύντροφος ή η σύντροφός σου έχει κάποια παράλληλη σχέση τότε καλό θα ήταν να το συζητήσετε και να πεις πως νιώθεις. Σίγουρα από την αντίδραση του συντρόφου θα καταλάβεις κάποια πράγματα και θα ξέρεις αν οι υποψίες σου έχουν βάση ή όχι.