Τυροκαυτερή
Υλικά:
- 350-400γρ φέτα
- 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά φλωρίνης
- 1 καυτερή πιπεριά
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
Εκτέλεση:
Σε ένα μίξερ, προσθέστε το τυρί, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξίδι και τις δύο πιπεριές. Χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα συστατικά, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μεταφέρετε τα σε ένα μπολ και σερβίρετε από πάνω με ελαιόλαδο, εάν το επιθυμείτε.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..