Το μυστικό των celebrities για να φαίνονται αδύνατες!

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες δεν το χρειάζονται, ή τουλάχιστον νομίζουμε ότι δεν το χρειάζονται γιατί πάντα δείχνουν ψηλές και αδύνατες. Οι celebrities με τη βοήθεια των επαγγελματιών που τις συμβουλεύουν τόσο για τις ενδυματολογικές τους επιλογές, όσο και για διάφορα άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την εξωτερική τους εμφάνιση, χρησιμοποιούν πολλά τρικ για να δείχνουν πιο όμορφες, πιο αδύνατες και ενίοτε πιο νέες.

Θέλετε λοιπόν να μάθετε όλα τα μυστικά τους; Προς το παρόν θα σας αποκαλύψουμε ένα στιλιστικό «κόλπο» που χρησιμποιούν για να φαίνονται πιο αδύνατες. Πολλές λοιπόν επιλέγουν να φορέσουν ψηλόμεσα παντελόνια σε γραμμή cigarette, τα οποία συνδυάζουν με t-shirts, μπλούζες και πουκάμισα που φορούν από μέσα. Έτσι φαίνονται τα πόδια τους πιο αδύνατα και μακριά και ο κορμός ελαφρώς πιο κοντός, γεγονός που στο μάτι δημιουργεί την εντύπωση του πιο αδύνατου.

Δοκιμάστε το και εσείς και θα δείτε ότι έχουμε δίκιο. Μάλιστα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε μία εμφάνιση που θα περιλαμβάνει συγγενείς αποχρώσεις σε παντελόνι και τοπ, δημιουργώντας ένα πιο ομοιόμορφο look που βοηθάει στο να φαίνεστε ακόμα πιο αδύνατη.