Τι κόστος έχει η βλεφαροπλαστική και πως θα επιλέξεις την κατάλληλη

Κόστος Βλεφαροπλαστικής

Η βλεφαροπλαστική ειδικά άνω βλεφάρου, είναι από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις μετά τα 30, που καλείται να πραγματοποιήσει ένας ειδικός πλαστικός χειρουργός. Και ενώ αυτή η διαδικασία κρίνεται απαραίτητη, όχι μόνο για την πιο νεανική και ξεκούραστη όψη του προσώπου, αλλά και για ιατρικούς λόγους, όπως για παράδειγμα βλεφαρόπτωση που εμποδίζει την όραση, συχνά οι ασθενείς αναρωτιούνται για το κόστος μίας τέτοιας διαδικασίας.

Στην πραγματικότητα όμως η τιμή για την βλεφαροπλαστική (άνω ή κάτω ή και συνδυαστική) εξαρτάται περισσότερο από την ίδια τη διαδικασία και τις απαιτήσεις που εσείς έχετε από το αποτέλεσμα, καθώς η κάθε περίπτωση ασθενούς είναι διαφορετική και μόνο ο ειδικός στην βλεφαροπλαστική είναι σε θέση να σας καθορίζει με ακρίβεια την τιμή για την δική σας διαδικασία.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, ειδικός στην βλεφαροπλαστική, διαθέτει ιατρεία στο Σύνταγμα, την Κηφισιά, την Γλυφάδα, αλλά και σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο και είναι σε θέση να σας προτείνει, κατόπιν εξέτασης, την καλύτερη δυνατή μέθοδο για βλεφαροπλαστική στην πιο συμφέρουσα τιμή που να καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Κατανοώντας τη διαδικασία

Η βλεφαροπλαστική, ειδικά άνω βλεφάρου μπορεί να πραγματοποιηθεί χειρουργικά ή και αναίμακτα, ανάλογα τις ανάγκες και την γενικότερη κλινική εικόνα του ασθενούς. Κατά την χειρουργική διαδικασία, ο ειδικός πλαστικός χειρουργός, αφαιρεί χειρουργικά το συσσωρευμένο δέρμα και λίπος στην περιοχή του άνω βλεφάρου ή κάτω από τα μάτια  (σακούλες) επαναφέροντας τη σφριγηλή νεανική όψη στα μάτια σας. Αυτή η μέθοδος προτείνεται σε περιπτώσεις που η βλεφαρόπτωση είναι τόσο μεγάλη που εμποδίζει την όραση του ασθενούς, ή που γενικά η συσσώρευση δέρματος είναι εκτενής και ο ασθενής επιθυμεί την πλήρη αφαίρεση της.

Στην περίπτωση όμως που θέλετε να προλάβετε την βλεφαρόπτωση στην αρχή της, τότε η άνω βλεφαροπλαστική αναίμακτα, μπορεί να σας δώσει τη λύση. Πρόκειται για την μέθοδο eye lift που συνδυάζει την τεχνοτροπία Laser με νήματα PDO, επιφέροντας σύσφιξη και νεανική όψη στην περιοχή του άνω βλεφάρου.

Γιατί σας συμφέρει

Το κόστος για την βλεφαροπλαστική μπορεί να συγκριθεί μόνο με το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Ο ειδικός πλαστικός χειρουργός, είναι σε θέση, μετά από εξέταση και αφού συζητήσετε τι αποτελέσματα επιθυμείτε να δείτε στο πρόσωπό σας, να σας προτείνει την καλύτερη μέθοδο, ή συνδυασμό μεθόδων για βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου σε συμφέρουσα τιμή.