Είσαι Αχλάδι; Δες ποια νυφικά σου ταιριάζουν!

Είσαι αχλάδι, μήλο, κλεψύδρα ή μολύβι;
Αν το σώμα σου έχει σχήμα αχλάδι ,δες τα νυφικά που σου ταιριάζουν απόλυτα και κολακεύουν το σώμα σου! Θα είσαι μια πριγκίπισσα!
Αν το σώμα σου έχει σχήμα αχλάδι
Αυτός ο τύπος σώματος παρουσιάζει μεγάλη περιφέρεια ενώ αντίθετα το πάνω μέρος είναι αρκετά στενό, συνήθως με μικρό στήθος και ψηλό κορμό σε σχέση με τα πόδια. Δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες για την επιλογή του νυφικού!

Μπούστο: Πρέπει να εστιάσεις σε ένα μπούστο που είναι γεμάτο, δηλ. με πιέτες, σούρες, δαντέλα, stass, μαργαριτάρια κτλ. Ιδανικά, να είναι στράπλες σχεδόν ίσιο αν έχεις μεγάλο στήθος, ενώ αν έχεις μικρό, προτίμησε στράπλες σε σχήμα καρδιάς που το δείχνει μεγαλύτερο. Οι τιραντούλες που πέφτουν κάτω από τους ώμους, στα πλάγια, δίνουν άνοιγμα στο επάνω μέρος. Επίσης ένα βαθύ ντεκολτέ είναι μια καλή επιλογή αλλά να μην δένει πίσω από το λαιμό γιατί δείχνει πιο στενό το πάνω μέρος.
Φούστα: Η φούστα να είναι σε γραμμή Α και να ξεκινάει από τη μέση, όχι από τους γοφού, για να ισορροπήσει το μπούστο με την περιφέρεια. Οι γραμμές Α κολακεύουν πολύ αυτόν το τύπο σώματος.

Tips: Αποφύγετε νυφικά σε ίσια γραμμή που δεν κολακεύουν ένα σώμα αχλάδι ή τα πολύ φουντωτά που προσθέτουν όγκο στην περιφέρεια.

Αν το σώμα σου έχει σχήμα μήλο
Αν το σώμα σου έχει σχήμα κλεψύδρα
Αν το σώμα σου έχει σχήμα μολύβι (ίσιο και γυμνασμένο κορμί)

Διαβάσατε: Είσαι Αχλάδι; Δες ποια νυφικά σου ταιριάζουν!