Χριστούγεννα 2015: Τι να Φορέσω Σήμερα;

Πολύ γρήγορα τελικά περνάει ο καιρός και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με χαρά και αισιοδοξία για όλους! Παρόλα τα προβλήματά μας ένα σημαντικό ερώτημα που μας απασχολεί πάντα….χμχμχ τις γυναίκες εννοώ! είναι τι να φορεσω για τα χριστουγεννα 2015…πάντα στο τέλος κολλάει η χρονιά φυσικά για να είμαστε στη μόδα!
Πολύ απλά και φυσικά, θα φορέσεις αυτό που σου αρέσει και σε κάνει να νιώθεις άνετα γιατί τελικά αυτό είναι το πιο σημαντικό! Μην ξεχνάς ότι τα Χριστούγεννα δε χρειάζεται να ντυθείς όπως στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, χρειάζεσαι κάτι πιο απλό και ευκολοφόρετο για όλη τη μέρα! Φυσικά όλα εξαρτώνται και από το μέρος που θα είσαι: θα είσαι σε σπίτι με φίλους, έξω σε εστιατόριο, σε χειμερινό προορισμό κτλ.
Δείτε επίσης Πρωτοχρονιά: Τι να φορεσω στο Ρεβεγιον 2015-2016
Διαλέξαμε για σένα μερικές προτάσεις για την ερώτησή σου “τι να φορεσω για τα χριστουγεννα 2015” ώστε να προετοιμαστείς από νωρίς και χωρίς άγχος για την high fashion εμφάνισή σου!

τι να φορεσω για τα χριστουγεννα 2015
BCBG Max Azria Look Fall 2015
τι να φορεσω για τα χριστουγεννα 2015
Isabel Marant Looks Fall 2015

τι να φορεσω για τα χριστουγεννα 2015

Τα Κόκκινα είναι ένα από τα 5 key fashion trends της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016. Χρησιμοποίησέ το σε total outfits για bold εμφανίσεις ή πρόσθεσέ του βασικά χρώματα για να το ισορροπήσεις.

τι να φορεσω για τα χριστουγεννα 2015
Prada, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Chloe, JW Anderson

Τα Χριστούγεννα φόρεσε color blocks για να σου ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη!

τι να φορεσω για τα χριστουγεννα 2015
Michael Kors, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Lanvin
τι να φορεσω για τα χριστουγεννα 2015
Chloe, Etro Fall Winter 2015-2016

Ότι και να διαλέξεις για να φορέσεις τα Χριστούγεννα 2015, θυμήσου ότι το σημαντικότερο είναι να είσαι άνετη αλλά να νιώθεις ελκυστική!