Τα πιο Glamorous Χτενίσματα Χριστουγέννων

Έχω επιλέξει να μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα πιο glamorous χτενίσματα Χριστουγέννων, που θα σας φανούν χρήσιμα με κάθε είδους εμφάνιση που θέλετε να πετύχετε αυτές τις ιδιαίτερες μέρες των εορτών. Έχω ψάξειδιάφορα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα στο διαδίκτυο για την ημέρα των Χριστουγέννων και για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς, αλλά τα περισσότερα τα βρήκα λίγο κοινά ή πολύ υπερβολικά ή τελικά δεν είχαν αυτό το κάτι που να μου κάνει κλικ.

Κατέληξα λοιπόν στα παρακάτω χτενίσματα για τα Χριστούγεννα του 2016
:

Χτενίσματα Χριστουγέννων

Χτενίσματα Χριστουγέννων-2

Αν ψάχνετε χτένισμα για να προσθέσετε κορδέλες και στέκες ώστε να ταιριάζουν με το θέμα της ημέρας, μπορείτε να κάνετε ένα μοντέρνο topknot και να φορέσετε μία κόκκινη στέκα ή αν σας αρέσει η δεκαετία του ’40 και του ’50 δοκιμάστε αυτόν τον χαμηλό κότσο με μία κόκκινη κορδέλα.

Χτενίσματα Χριστουγέννων-3

Μπορείτε ακόμα να κάνετε ένα beehive χτένισμα, πιάνοντας τα μισά ή όλα τα μαλλιά και να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες, χτενάκια, κορδέλες ή μεγάλους φιόγκους αν επιλέξετε ένα χαμηλό Ponytail χτένισμα. θέλετε κάτι ακόμα πιο χριστουγεννιάτικο; Προσθέστε χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ για τα μαλλιά και δημιουργήστε μερικά από τα καλύτερα χτενίσματα Χριστουγέννων.

Χτενίσματα Χριστουγέννων-4

Μία fishtail πλεξούδα είναι ιδιαίτερα κομψή και σίγουρα μοναδική, αφού σε κάθε κεφάλι δείχνει διαφορετική. Δεν χρειάζεται να επιμείνουμε μόνο σε πολύ πρωτότυπα χτενίσματα, με συγκινεί εξίσου το ίδιο και ένα χτένισμα με μισά πιασμένα, ατημέλητα μαλλιά, όπου υπάρχει ένας απλός κόκκινος φιόγκος.

Χτενίσματα Χριστουγέννων-5

Χρησιμοποιήστε τρέσες αν θέλετε να κάνετε ένα από αυτά τα glamorous χτενίσματα Χριστουγέννων.. Όλοι γνωρίζουμε ότι το styling σε λεπτά μαλλιά μπορεί να είναι κάπως δύσκολο. Για να κάνετε ωραίους κότσους ή ένα κυματιστό χτένισμα όπως το πάνω αριστερά ή μία κομψή πλεξούδα, προσθέστε τρέσες για να δημιουργήσετε όγκο και πλούσιο αποτέλεσμα.

Χτενίσματα Χριστουγέννων-1