Ιδιαίτερα Χτενίσματα για το Ρεβεγιόν με Crimped Style

Τα Crimped ή αλλιώς τοστιέρα μαλλιά, είναι μία μέθοδος styling που θα σας χαρίσει ιδιαίτερα χτενίσματα για το Ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς 2016-2017. Τα χτενίσματα τοστιέρα είναι κάτι διαφορετικό, εναλλακτικό και σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο θα επιλέγατε για τις κοινές σας εμφανίσεις. Γιαυτόν ακριβώς το λόγο μπορεί να μην τα βλέπετε συχνά, αλλά να γνωρίζετε πως είναι πάντα στη μόδα.

Χτενίσματα για το Ρεβεγιόν

Γιαυτούς τους λόγους επιλέξτε Crimped Χτενίσματα για το Ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς 2016-2017 ή των Χριστουγέννων και κλέψτε την παράσταση! Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά χτενίσματα τοστιέρα που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας και πολλά από αυτά είναι ιδιαίτερα κομψά. Για παράδειγμα για να πετύχετε αυτό το χτένισμα, δημιουργήστε πριονωτά κύματα στα μαλλιά σας, που συνήθως επιτυγχάνεται με το ειδικό σίδερο μαλλιών και ύστερα πιάστε τα χαλαρά με τσιμπιδάκια.

Αφού κάνετε όλα τα μαλλιά σας τοστιέρα, μπορείτε να παίξετε με πάρα πολλούς τρόπους. Οι χαμηλές ή ψηλές αλογοουρές είναι ένα από τα ωραιότερα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε, γιατί υπάρχει ο κατάλληλος όγκος που απαιτείται για ένα τέτοιο χτένισμα. Πιάστε τα μισά μαλλιά, πλέξτε πλεξούδες, προσθέστε αξεσουάρ και δημιουργήστε τα δικά σας γιορτινά χτενίσματα!

 Χτενίσματα για το Ρεβεγιόν

Χτενίσματα για το Ρεβεγιόν

capelli-frise-a-tutto-volume-semiraccolti

Περισσότερα χτενίσματα Χριστουγέννων

Χτενίσματα για το Ρεβεγιόν χριστουγεννων

Χτενίσματα για το Ρεβεγιόν χριστουγεννων

Χτενίσματα για το Ρεβεγιόν πρωτοχρονιας

Χτενίσματα για το Ρεβεγιόν πρωτοχρονιας

Χτενίσματα τοστιερα

Χτενίσματα τοστιερα

%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%87%cf%84%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1