Πότε ένας Γάμος έχει τελειώσει αλλά Κανείς δεν το Παραδέχεται -Τα 5 σημάδια

Πότε ένας Τάμος έχει τελειώσει αλλά Κανείς δεν το Παραδέχεται -Τα 5 σημάδια

Όλοι οι γάμοι έχουν σκαμπανεβάσματα. Καλές και κακές ημέρες. Όταν όμως οι κακές ημέρες δεν εναλλάσσονται με καλές, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Παρακάτω παρουσιάζονται τα πέντε σημάδια που φανερώνουν ότι μάλλον ο γάμος έφθασε στο τέλος του.

Oταν σταματάει το σεξ

Όταν το σεξ από δυο φορές την εβδομάδα γίνεται δυο φορές το μήνα τότε κάτι δεν πάει καλά. Και όπως είναι γνωστό όταν το σεξ τελειώνει έχει τελειώσει και η σχέση. Μάλιστα, ο σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα σχέσεων Εϊπριλ Μασίνι, πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο όταν σταματάει ή ελαττώνεται το σεξ, αλλά όταν περιορίζονται και απλά άλλες μικρότερες απολαύσεις, όπως τα καθημερινά φιλιά και τα χάδια.

Ως προ το τι μπορεί να γίνει ο ίδιος τονίζει ότι όταν το ζευγάρι μετά από μια μακρά περίοδο αποφυγής του σεξ προσπαθήσει να επαναφέρει τη σεξουαλική, αυτή η ερωτική συνεύρεση μπορεί να γίνει κάτι σαν το… φιλί του θανάτου. Αντί δηλαδή να αναθερμάνει τη σχέση του ζευγαριού να την διακόψει μια και έξω.

Η εκκωφαντική σιωπή

«Η τελευταία σπίθα του γάμου σβήνει όταν το ζευγάρι σταματά να συζητά. Όταν οι συνομιλίες μεταξύ των συζύγων περιορίζονται στα… ενημερωτικά και διαδικαστικά της καθημερινότητας», τονίζει η ειδικός σε θέματα σχέσεων Μαριέτα Τζόρτζια.

Ρουτίνα

Μοιραία στους γάμους έρχεται και η ρουτίνα. Και η ρουτίνα είναι ένα από τα σημάδια της… ύφεσης του γάμου. Οι ειδικοί προτείνουν στα μέλη το ζευγαριού να προσπαθούν με κάθε τρόπο να απελευθερώνονται από το καθημερινό μοτίβο.

Τσακωμοί

Διαφωνίες στα ζευγάρια υπάρχουν πάντα. Όσο καλά και να είναι μεταξύ τους. Όμως όταν οι τσακωμοί είναι στο καθημερινό πρόγραμμα, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά. Σύμφωνα με τον Μασίνι ίσως οι τσακωμοί αυτοί να γίνονται και με σκοπό να τραβήξει ο ένας σύζυγος την προσοχή του άλλου και όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία διατρέχουν τον κίνδυνο να κάνουν ρουτίνα τους τις αψιμαχίες

Όταν η ευγένεια πάει… περίπατο

Το να φέρει κανείς ένα ποτήρι νερό από την κουζίνα στον σύντροφό του, το να του μαζέψει τα ρούχα, το να κάνει μια δουλειά για εκείνον, είναι πράξεις που φαίνονται ασήμαντες αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Μάλιστα, το να μην γίνονται τέτοιες κινήσεις, κρύβει εχθρότητα ανάμεσα στο ζευγάρι.

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

%d bloggers like this: