40+ Looks για να Φορέσεις τα Χριστούγεννα

Τι να φορέσω τα Χριστούγεννα

Εμπνευστείτε από τα μοναδικά looks των fashion shows για το φθινόπωρο χειμώνα 2017-2018 για να δώσετε τον πιο stylish εαυτό σας αυτά τα Χριστούγεννα. Ετοιμάσαμε τη λίστα με τα πιο κατάλληλα για τα Χριστούγεννα outfits  που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν…

Σύνολα με λευκό

Ένα χρώμα που φοράμε άνετα χειμώνα καλοκαίρι και τραβάει πάντα τα βλέμματα. Συνδύασέ το ιδανικά με total λευκό ή και μαύρο. Για να σπάσεις τη μονοτονία δοκίμασε να προσθέσεις αξεσουάρ σε κόκκινο χρώμα που είναι top της σεζόν.

Βελούδο

Ένα ύφασμα που δείχνει εξαρχής την ποιότητα του. Αυτή τη σεζόν φοράμε το βελούδο από το πρωί ως το βράδυ είτε σε κοστούμι, φόρεμα ή Midi φούστες.

Φορέματα σε ίσια γραμμή

Ιδανικά για τη διάρκεια της ημέρας, αυτά τα φορέματα αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο χωρίς ιδιαίτερα αξεσουάρ. Τα συνδυάζεις με μπότες ή γόβες και ένα απλό maxi παλτό.

Αέρινα & chic φορέματα

Από τον όρο του chic καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για Midi φορέματα. Σε μονοχρωμία ή με prints αυτά τα φορέματα είναι ιδανικά για να τα φορέσεις τα Χριστούγεννα. Λατρεύω τα looks που συνδυάστηκαν με μπότες.

Φούστες Α

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για την αγάπη μας στην τούλινη φούστα αλλά έχουμε δείξει και τον τρόπο να τη φοράμε καθημερινά. Την ημέρα των Χριστουγέννων, θέλουμε να φορέσουμε κάτι εντυπωσιακό αλλά όχι και βραδινό. Αυτές οι φούστες μπορούν να μας δώσουν αυτό που ζητάμε.

Χρώμα

Αν σου αρέσει το χρώμα και μπορείς να το υποστηρίξεις στιλιστικά, προτίμησέ το και για τα Χριστούγεννα. Στα fashion shows είδαμε αξεπέραστους συνδυασμούς και χρώματα που γοητεύουν.

Δείτε ακόμα: Τι να Φορέσω στο Ρεβεγιόν 2018

Διαχρονικό Μαύρο

Με το μαύρο χρώμα στα outfits δε θα πέσεις ποτέ έξω. Ακόμα και το πιο απλό little black dress που είχες από πάντα στην ντουλάπα σου μπορεί να απογειωθεί με μερικά αξεσουάρ και ένα εντυπωσιακό παπούτσι που ακολουθεί τις τάσεις μόδας.

Keep it simple

1 Comment

Comments are closed