Αιγόκερως Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Αιγόκεροι, φροντίστε τις λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες θα φροντιστούν! Ακούγεται απλό; Λοιπόν, μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκο να τεθεί σε εφαρμογή από όσο πιστεύετε την 1η και 2. Εξάλλου, μερικές από αυτές τις λεπτομέρειες μπορεί να είναι πολύ, πολύ μικρές και δύσκολο να εντοπιστούν. Ή ίσως να μην έχετε την όρεξη να ελέγξετε τις λεπτομέρειες.

Ή ίσως να έχετε προσκληθεί σε ένα πολύ ωραίο πάρτι και να προτιμάτε να παραλείψετε τον έλεγχο των λεπτομερειών για να αγοράσετε ένα νέο σύνολο για να φορέσετε στο πάρτι. Όποιοι πειρασμοί κι αν βρίσκονται εκεί έξω, αντισταθείτε! Πρέπει να φροντίσετε τις λεπτομέρειες, εξάλλου.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017 για τους Αιγόκερους, προβλέπει ότι όλα θα ταξινομηθούν και θα είναι καταπληκτικά από τις 6 και 7, όταν σχεδόν τα πάντα είναι σχεδόν τέλεια. Τα αντίθετα έλκονται στις 13 και 14. Έτσι κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάτι (ή κάποιον!) λίγο διαφορετικό! Θα θέλατε να είστε κάπου αλλού στις 20, 21 και 22; Λοιπόν, κάντε την επιθυμία σας πραγματικότητα, αλλάξτε παραστάσεις! Ξεκινήστε μερικά νέα πρότζεκτ στις 27 και 28. Όσο πιο τρελά, τόσο το καλύτερο! Κλείστε το μήνα με κάποια σοβαρή λήψη αποφάσεων στις 29 και 30.

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Λοιπόν, όσο κι αν μπείτε στον πειρασμό να παραλείψετε τις λεπτομέρειες και να σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα την 1η και 2, προτιμήστε να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες.

Εξάλλου, ο σχεδιασμός αυτού του γιγαντιαίου πάρτι της εταιρείας, περιλαμβάνει σίγουρα σκέψεις για τη μεγάλη εικόνα (μια γιγαντιαία, λαμπερή αίθουσα χορού, χίλια άτομα περιτριγυρισμένα από χίλιους κύκνους), αλλά αν δεν ξεκινήσετε να ελέγχετε αυτές τις λεπτομέρειες (πόσο κοστίζει ένας κύκνος από πάγο;) το όραμά σας μπορεί πραγματικά να αποτύχει. Ακολουθήστε τις λεπτομέρειες και θα βρείτε φανταστικές λύσεις στις 6 και 7 (ποιος χρειάζεται πραγματικά κύκνους από πάγο;).