Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για μία σούπερ σέξι γυναίκα

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για μία σούπερ σέξι γυναίκα

Τα στοιχεία που σαγηνεύουν τα αρσενικά

Είναι δεδομένο ότι οι γυναίκες έχουν τον τρόπο τους να μαγνητίζουν τους άντρες. Ποια είναι όμως εκείνα τα γυναικεία χαρακτηριστικά που ο άντρας θεωρεί σέξι και θα τον κάνει να γυρίσει και να ρίξει ένα δεύτερο βλέμμα, να αισθάνεται ερωτευμένος με μια γυναίκα που γνώρισε πρόσφατα ή απλά να τα βρίσκει σέξι στη δική του γυναίκα;

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που οι άντρες βρίσκουν ιδιαίτερα σέξι. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν οφείλει κάθε γυναίκα να τα διαθέτει όλα για να εντυπωσιάσει. Το σημαντικό είναι να είναι απλά ο εαυτός της.

Ψηλά τακούνια

Τα ψηλά τακούνια έχουν έναν τρόπο να κάνουν τα ποδιά να φαίνονται περισσότερο ελκυστικά.

Αίσθηση του χιούμορ

Δεν χρειάζεται μια γυναίκα να είναι ένας μικρός κλόουν για να αποδείξει ότι έχει καλή αίσθηση του χιούμορ. Άλλωστε αυτό που θέλουν οι άντρες είναι η γυναίκα που έχουν δίπλα τους να γελά μόνο με τα δικά τους αστεία.

Η περιπετειώδης φύση σας

Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν τι θα πει διασκέδαση και αρέσκονται σε… λίγη περιπέτεια.

Αυτοπεποίθηση

Οι άντρες θεωρούν πολύ σέξι τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Ο τρόπος με τον οποίο μια γυναίκα προσεγγίζει έναν άντρα καθώς και ο τρόπος που του μιλάει φανερώνουν πολλά για την αυτοπεποίθησή της. Άλλωστε μην ξεχνάτε και το πολύ σοφό «Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου μην περιμένεις από τους άλλους να σ’ αγαπήσουν!» Η συνεχής επιβεβαίωση κουράζει τους άντρες και τη θεωρούν και… αντισεξουαλική!

Καμπύλες

Ένας άντρας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από μια γυναίκα που έχει καμπύλες και ξέρει πώς να τις αναδεικνύει. Σύμφωνα μάλιστα με μελέτη, οι καμπύλες στους γοφούς και στο στήθος πολύ συχνά, δε θεωρούνται μόνο σύμβολα, αλλά και δείκτες της γυναικείας γονιμότητας.

Μυαλό

Αν μια γυναίκα είναι έξυπνη, πρέπει να το δείξει! Δεν χρειάζεται να προβάλει τη βουβή πλευρά του εαυτού της για να κερδίσει έναν άντρα, αν και πολλοί άντρες φοβούνται και κομπλάρουν με ένα κορίτσι που τα ξέρει όλα.

Μυστήριο

Οι μυστηριώδεις γυναίκες είναι σέξι. Και οι άντρες πάντα γοητεύονται από τις γυναίκες που δεν μπορούν να «διαβαστούν» σαν να είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Οπότε η συμβουλή για μια γυναίκα είναι να μην αποκαλύπτει τα πάντα για τον εαυτό της εντελώς ξαφνικά σε έναν άντρα για να τον εντυπωσιάσει πιο γρήγορα, επειδή απλά δεν θα λειτουργήσει.

Τα μαλλιά

Τα μαλλιά είναι ένα από τα μεγαλύτερα «περιουσιακά» στοιχεία των γυναικών σε ό,τι έχει να κάνει με τους άντρες. Οπότε μια γυναίκα που παίζει με τα μαλλιά της ή τα μπερδεύει με τα χέρια και τα μετακινεί στον ώμο της για να αποκαλύψει τον γυμνό της λαιμό κοιτώντας το αγόρι απέναντί της, είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσει κάθε αρσενικό.

Η παραγγελία ενός «αντρικού» ποτού

Οι άντρες θεωρούν ακαταμάχητα εκείνα τα χαριτωμένα κορίτσια που μπορούν και πίνουν ένα «αντρικό» ποτό και το κάνουν καλά.

Δείτε επίσης: Μάθε να Περπατάς με Αυτοπεποίθηση στα Ψηλοτάκουνα

newsbeast