Δες τους 6 τύπους γυναικών που οι άντρες βλέπουν & τρέχουν μακριά!

Μπορεί να υποστηρίζεται ότι οι άντρες είναι πιο απλά παιδιά, που συμβιβάζονται και με τα λίγα, αλλά ομολογώ ότι είναι κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία κάπως τους ξενερώνουν και κάπως τους αποτρέπουν από το να προχωρήσουν τελικά με μία γυναίκα. Εμείς λοιπόν, ρωτήσαμε και μάθαμε ποιοι είναι οι τύποι των γυναικών με τις οποίες δε θα έκαναν σχέση ποτέ-μη σου πω δε θα έβγαιναν ούτε ραντεβού-. Τα αποτελέσματα, πολύ πιθανό να σε εκπλήξουν.

Άσε κάτω το κινητό σου
Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα, από έναν άνθρωπο που ασχολείται μονίμως με το κινητό του. Όσο πολυάσχολη κι αν είσαι, και όσα mail κι αν λαμβάνεις-μεταξύ μας χαζεύεις τα likes σου στο Insta-όταν έχεις κάποιον συνομιλητή απέναντί σου καλό θα ήταν αν επικεντρωθείς σε αυτόν. Άσε που όλο αυτό δείχνει και ανωριμότητα. Αν ήθελες να ασχοληθείς με το κινητό σου, καλό θα ήταν να μείνεις σπίτι. Λυπάμαι.

Έλεος με τη selfie
Έλα μεταξύ μας, κι εσύ η ίδια ξέρεις ότι αν ανεβάζεις κάθε τρεις και λίγο selfies σου, κάτι σίγουρα δεν πάει καλά με τον ψυχισμό σου. Και μη νομίζεις, μπορεί οι άντρες να δίνουν like στις διάφορες selfie-addicts, αλλά πίστεψέ με, ραντεβού δε θα τις έβγαζαν ποτέ.

Να ξεκαθαρίσεις τι;
Βρε ένα ραντεβού έχετε βγει, για ποιο λόγο θα πρέπει να σου ξεκαθαρίσει τι έχετε και πώς το βλέπει μεταξύ σας; Πας καλά; Λυπάμαι αλλά έτσι, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μείνεις μόνη σου.

Το αέναο μήνυμα
Αν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από την παραπάνω κατηγορία, είναι σίγουρα η συγκεκριμένη. Γιατί δε σταματάς να στέλνεις μηνύματα από τη στιγμή που δε σου απαντάει; Αλλά και να σου απαντάει, σου είπε κανείς ότι οι άντρες τρελαίνονται γι’ αυτού του είδους την επικοινωνία;

Το πλάνο της ζωής
Κοίτα, δεν είσαι 20 οπότε και θα πρέπει να διαθέτεις μια κάποια σταθερότητα. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι δεν μπορείς να αλλάζεις πλάνο για τη ζωή σου κάθε 4μηνο. Αποφάσισε τι θέλεις, και μετά κοίτα και άλλους τομείς της ζωής σου.

Και για το τέλος
Σταμάτα να μιλάς ακατάπαυστα. Αλήθεια, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από μία γυναίκα που δε σταματάει να μιλάει. Πρόσεχε.