Ερωτικά Μαρτίου | Ποια θα είναι η εξέλιξη στους έρωτές μας τον μήνα αυτό;

Το πάθος παίρνει τη θέση του ρομαντισμού και ανάβει φωτιές

Με την Αφροδίτη να διανύει το ζώδιο του Κριού, ο έρωτας είναι παρορμητικός και παθιασμένος. Το πάθος παίρνει τη θέση του ρομαντισμού και ανάβει φωτιές.

Η Αφροδίτη, από τις 7, βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Είσαι πιο ελκυστική και βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής. Με τον ανάδρομο Ερμή προς τα τέλη του μήνα, επίσης στο ζώδιό σου, ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να του δώσεις μια ακόμα ευκαιρία. Σκέψου διπλά πριν πάρεις αποφάσεις και πράξε συνειδητοποιημένα για να πετύχει αυτή τη φορά. Αν είσαι μόνη, μια νέα και δυνατή γνωριμία είναι πιθανή, πράξε μέχρι τις 23 που ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος. Η πανσέληνος στις 31 στο απέναντι ζώδιο φέρνει προβληματισμούς και πιέζει τις ισορροπίες των σχέσεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 7, το τοπίο είναι θολό στην αισθηματική σου ζωή. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση, όμως εσύ δεν νιώθεις γεμάτη, είσαι απογοητευμένη ή πολύ παθιασμένη. Γκρίνια και επιθετικότητα έρχονται στη σκηνή και το ανικανοποίητο επικρατεί. Είναι καλό διάστημα για να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου στο κομμάτι σχέσεις. Με τη νέα Σελήνη στις 17, ένα φιλικό πρόσωπο σε βοηθά να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις. Στις 31, η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και ανανεώνει τις σχέσεις σου, τα πράγματα γίνονται πιο ευχάριστα. Μέχρι τότε, προσοχή σε ότι δεν είναι ξεκάθαρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη, από τις 7, φέρνει ευκαιρίες στον έρωτα. Μπορεί να κάνεις μια νέα και σταθερή σχέση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου ή ξεκαθαρίζεις καταστάσεις. Ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και με φιλικά πρόσωπα είναι επίσης πιθανό ή μπορεί μια φιλία να μετατραπεί σε σχέση. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 23 αλλάζει τα σχέδιά σου. Ότι νέο ξεκινήσει αυτήν την περίοδο θα έχει προσωρινό χαρακτήρα. Μπορεί να επιστρέψει και άτομο του παρελθόντος, από τον ερωτικό ή φιλικό τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο επικρατεί το πάθος αλλά και κτητικότητα και εμμονές. Με την Αφροδίτη, από τις 31, θα είσαι πιο εσωστρεφής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 7, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και ο έρωτας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σε απασχολεί περισσότερο η εικόνα που έχουν οι άλλοι για τη σχέση σου ή μπορεί να υπάρχουν απογοητεύσεις και εντάσεις. Η καριέρα αυτό το μήνα είναι πιο σημαντική από την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να μην έχεις και το χρόνο να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με τη νέα Σελήνη στις 17 ξεπερνάς θέματα του παρελθόντος. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, από τις 18, αυξάνεται η ερωτική σου επιθυμία, μπορεί να κάνεις και νέες γνωριμίες, όμως ενδεχομένως δεν θα έχουν διάρκεια. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο πιεστικό ενώ με την Αφροδίτη από τις 31, η κατάσταση καλυτερεύει.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, από τις 7, φέρνει την περιπέτεια στην ερωτική σου ζωή. Αναζητάς νέους ορίζοντες, ασχολείσαι περισσότερο με τον σύντροφό σου, η ερωτική επιθυμία σε κατακλύζει και αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο άλλης κουλτούρας, με διαφορετική κοσμοθεωρία από τη δική σου. Μπορείς αυτό το διάστημα να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να αποδράσεις, να τονώσεις την προσωπική σου ζωή. Η νέα Σελήνη στις 17 φέρνει ερωτικό πάθος. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 23, σου δίνεται η ευκαιρία να ξαναδείς τη γενική σου εικόνα. Δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη, από τις 31, ο έρωτας δεν θα είναι η προτεραιότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 7, αυξάνει τη σεξουαλικότητά σου αλλά και τη ζήλια σου που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Ο Άρης, ως τις 17, κάνει τους πάντες απαιτητικούς και επιθετικούς προς εσένα. Η νέα Σελήνη στις 17 στο απέναντι ζώδιο ανανεώνει τη σχέση σου και μπορεί να φέρει και ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα παίξει ρόλο τον επόμενο μήνα. Με τον Ερμή, από τις 23, θα ξανασκεφτείς κατά πόσο συμβαδίζεις με το ταίρι σου. Το τελευταίο δεκαήμερο μπορεί το ταίρι σου να έχει μεγαλύτερη ανάγκη από την παρουσία σου. Με την Αφροδίτη, από τις 31, είσαι πιο αισιόδοξη. Δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για ένα πιο φιλικό και ερωτικό Απρίλη.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, από τις 7, έχεις ανάγκη την συντροφικότητα. Μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο ή να δώσεις νέα πνοή σε μια ταλαιπωρημένη σχέση. Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι δυνατότητες αλλά και οι αδυναμίες της σχέσης σου. Χρειάζεται ψυχραιμία καθώς το κλίμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό. Προσπάθησε να τονώσεις τα θετικά και να μειώσεις τα αρνητικά. Ο Άρης, από τις 18, θα κάνει δύσκολη τη ζωή σου και θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου και της οικογένειάς σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 23, ξανασκέφτεσαι τις αποφάσεις σου και κάνεις υποχωρήσεις. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις σε νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 7, ασχολείσαι με την καθημερινότητα της σχέσης σου και μπορεί να χρειαστεί να στηρίξεις το ταίρι σου. Τώρα θα φανεί τι πραγματικά συμβαίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ανταποκρίνεται, πρέπει η σχέση σου να ξαναζωντανέψει; Αν κυριαρχεί το μυστήριο, πρέπει να το λύσεις. Αν δεν ανταποκρίνεται, μην τρως άδικα το χρόνο σου. Η νέα Σελήνη στις 17 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Από τις 23, με τον ανάδρομο Ερμή, η επικοινωνία δυσκολεύει, θα χρειαστεί να είσαι πιο διαλλακτική στις συζητήσεις σου καθώς κάποιες γκρίνιες είναι πιθανές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη, από τις 7, βάζει φωτιές στην ερωτική σου ζωή. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις και μοιράζεσαι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Αυτό το διάστημα θα δεις όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σημεία της σχέσης σου, τα συμφέροντα και τις διαφορετικές προτεραιότητες. Μπορεί να δοκιμαστεί η σχέση σου, αν είναι παγωμένη. Από τις 18, οι σχέσεις είναι πιο ευνοικές. Η άνοιξη έχεις ενδιαφέρον για την αισθηματική σου ζωή αν είσαι μόνη. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 23, σκέφτεσαι ερωτικές επιλογές του παρελθόντος ενώ μπορεί να έχεις και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Με την Αφροδίτη, από τις 31, τακτοποιείς εκκρεμή θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 7, είσαι πιο εσωστρεφής και έχεις ανάγκη την ασφάλεια στη σχέση σου. Οι ανασφάλειές σου είναι μεγάλες και μπορεί να απομακρύνουν το ταίρι σου. Σκέφτεσαι τις ανάγκες σου και τι πρέπει να αλλάξει στην συναισθηματική σου ζωή. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 23, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Κρόνος και Πλούτωνας σε αναγκάζουν να απομακρυνθείς από καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και να δώσεις ριζικές λύσεις. Ο Ουρανός σε σπρώχνει να το κάνεις απότομα. Μείνε ψύχραιμη και διαλλακτική αν ο άλλος είναι σημαντικός για σένα. Με την Αφροδίτη, από τις 31, έρχεται η άνοιξη στην ερωτική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 7, είσαι πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Αν είσαι σε σχέση, κάνε ταξιδάκια και αν είσαι μόνη, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες μέσα από νέες και παλιές παρέες. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα με κοινά ενδιαφέροντα. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 23, λες στον αγαπημένο σου λόγια που είχες φυλαγμένα, νέες γνωριμίες δεν θα μείνουν για καιρό στη ζωή σου. Εξάλλου, ο Δίας ως το Νοέμβριο ευνοεί περισσότερο τις παράνομες σχέσεις, τις αναρχικές, τα σκάνδαλα παρά τις σταθερές. Αυτό το μήνα όμως, προσπάθησε να βελτιώσεις και να ανανεώσεις τη σχέση σου, ειδικότερα αν την έχεις παραμελήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη, από τις 7, σταθεροποιεί τις σχέσεις σου και δίνει μια νότα αισθησιακή. Έχεις ανάγκη την ασφάλεια και θέλεις να χτίσεις κάτι που να έχει διάρκεια. Με τη νέα Σελήνη στις 17 αφήνεις πίσω σου το παρελθόν. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 23, μην τραβάς το σκοινί στα άκρα. Μπορεί να κυριαρχήσει το όλα ή τίποτα. Αν κρύβεις κάτι, πρόσεχε διπλά, αν υποπτεύεσαι πως κάτι σου κρύβουν, ψάξτο περισσότερο. Ο Άρης, ως τις 17, φέρνει αποκαλύψεις. Με την Αφροδίτη, από τις 31, το κλίμα καλυτερεύει και έρχονται νέες ευκαιρίες.