Ιχθύς Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Γενικά
Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στην Παρθένο σε ευνοεί και θα χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα που θα έχεις. Από τις 5 του μήνα που ο Άρης θα μπει στην Παρθένο κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να έρθουν δεν πρέπει να σε πτοήσουν γιατί μπορείς και κινείσαι με τέτοιο τρόπο που θα μπορείς να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Στις 6 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι πριν ακόμη γίνει και θα μπορείς να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα πριν ακόμη ξεσπάσουν. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και πολλές φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Από τις 20 που θα μπει η Αφροδίτη στην Παρθένο φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί τώρα ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και αυτό τον μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις αλλά πολλές φορές δεν το δίνεις να το καταλάβει το ταίρι σου και εκεί δημιουργείται το πρόβλημα με το ταίρι σου. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα έχεις έντονο το αίσθημα της αλλαγής. Από τις 20 που θα μπει η Αφροδίτη στην Παρθένο και σε ευνοεί μπορείς να διασκεδάσεις να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις έτσι όπως ήθελες. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι με την εύνοια της Αφροδίτης μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα γιατί το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις αυτό τον μήνα να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Θα έχει πολύ καλή επικοινωνία και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που μπορεί να είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Ο Άρης από την Παρθένο θα σου χαρίσει πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις από το παρελθόν στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου θα δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν ακόμη. Από τις 5 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα νομικά ακίνητης περιουσίας.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά
Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στην Παρθένο θα γίνει καλύτερη η επικοινωνία σου και θα νιώθεις καλύτερα. Από τις 5 του μήνα που ο Άρης θα μπει στην Παρθένο φρόντισε να κινηθείς με αρκετή ηρεμία χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Στις 6 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου κάποια μικρά προβλήματα που είχες από το παρελθόν θα τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή. Στις 20 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου αλλά και προπάντων να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις γιατί το νευρικό σου σύστημα το έχει πάρα πολύ ανάγκη. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και θα μπορείς να νιώθεις καλά.