Κινήσεις – ματ για να τον τρελάνεις από το πρώτο ραντεβού!

Πόσες φορές δεν έχουμε προβληματιστεί για την ημέρα του πρώτου ραντεβού; Άγχος που φτάνει στα ύψη, η καρδιά χτυπάει ασταμάτητα και γενικότερα μία προσμονή για τη μεγάλη μέρα. Υπάρχουν όμως κάποια έξυπνα tips τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να δείχνεις ήρεμη και κυρίως χαρούμενη.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το ραντεβού σου!

Παρέμεινε ο εαυτός σου

Το βασικό συστατικό για να πετύχει ένα ραντεβού. Δεν έχει κανένα νόημα αν πρόκειται να παριστάνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Το να παραμείνεις ο εαυτός σου θα βοηθήσει τόσο αυτόν που έχεις απέναντί σου να σε μάθει όσο και εσένα ώστε να δεις αν ταιριάζετε πραγματικά.

Δείξε αυτοπεποίθηση

Πες όχι στην ανασφάλεια και στις αρνητικές σκέψεις. Όσο και να πιστεύεις ότι δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση προσπάθησε να το καταπολεμήσεις. Σκέψου μόνο πόσο θελκτική θα δείχνεις! Ένα κορίτσι που είναι εντάξει με τον εαυτό του, δείχνει πάντα κουλ.

Στήριξε τα πιστεύω σου

Ακόμα και αν πιστεύεις πως έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου, μην αλλάξεις σε καμία περίπτωση τις απόψεις σου. Είναι ένα κοινό λάθος που κάνουν αρκετά κορίτσια. Οι άνθρωποι μεταξύ τους έχουν διαφορετικές απόψεις, ένα στοιχείο που τους κάνει μοναδικούς. Αν συμφωνείς διαρκώς με τις απόψεις του άλλου όχι μόνο δείχνει βαρετό, αλλά σε κάνει να φαίνεσαι ότι δεν έχεις τη δική σου άποψη. Οι διαφορετικές απόψεις άλλωστε, μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Φόρεσε το ρούχο που αγαπάς περισσότερο

Όλες θέλουμε να δείχνουμε όμορφες στο πρώτο ραντεβού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να φορέσεις κάτι εντελώς sexy και άβολο. Επέλεξε ό,τι ακριβώς θα φορούσες σε μία έξοδο. Το να κρατάς το χαρακτήρα σου παντού, όχι μόνο θα αναδείξει την προσωπικότητά σου αλλά ταυτόχρονα θα νιώθεις άνετη μέσα σε αυτό.

Δώσε προσοχή και μην κοιτάς συνέχεια το κινητό σου 

Το πρώτο ραντεβού δεν ενδείκνυται για να σκέφτεσαι άσχετα πράγματα όπως τι δουλειά έχεις να κάνεις αύριο στο γραφείο ή τι πρέπει να μαγειρέψεις. Το να ακούς με προσοχή όταν εκείνος μιλάει δείχνει κυρίως ότι σε ενδιαφέρουν αυτά που λέει. Εξάλλου αν πιάσεις τον εαυτό σου να μην προσέχει, μήπως δεν σου αρέσει πραγματικά ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου;

Περιόρισε το άγχος

Μία τέτοια ημέρα το άγχος είναι απόλυτα κατανοητό. Τι θα κερδίσεις όμως; Χαλάρωσε και απόλαυσε το ραντεβού σου. Πιθανότατα έχει και ο άλλος άγχος χωρίς όμως να σου το δείχνει!

Μην πιεις πολύ αλκοόλ

Ένα ποτήρι κρασί είναι καλό ίσα για να χαλαρώσει ο οργανισμός σου. Άντε δύο! Το να φτάσεις να είσαι μεθυσμένη από την πρώτη σας γνωριμία μόνο κατά σου μπορεί να λειτουργήσει.

Φλερτ/ Άγγιγμα

Ναι στο φλερτ (και στο άγγιγμα) αλλά με μέτρο. Είναι όμορφο να κάνεις μικρές κινήσεις – όπως να τον ακουμπάς- ή να δείχνεις παιχνιδιάρικη διάθεση, αρκεί μόνο να μην ξεπεράσεις το όριο. Έπειτα είναι η σειρά του να σε προσεγγίσει.

Γέλα όσο μπορείς!

Δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση από το να σε βλέπει να γελάει ειδικά με τα δικά του αστεία. Και μην σε πιάσουν ντροπές απλώς πες του το. Σε ποιον άντρα άλλωστε δεν αρέσει να βλέπει μια γυναίκα όταν γελάει;

Δείχνε ευχάριστη 

Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά στο πρώτο ραντεβού όπως μια αργοπορία ή μία ακύρωση στο τραπέζι σας μην δείξεις φανερά ότι σε ενόχλησε. Πιθανότατα να μην έχει γίνει σκόπιμα. Προσπάθησε να δείχνεις ευχάριστη διότι ο αρνητισμός δεν βοηθάει πουθενά ειδικά στην πρώτη γνωριμία που το κλίμα πρέπει να είναι ευχάριστο.

Ενδιαφέροντα

Ένα από τα πιο σημαντικά «χαρτιά» του πρώτου ραντεβού. Ζωγραφίζεις; Σου αρέσει να φωτογραφίζεις ή να κάνεις ταξίδια; Μίλησε για τα ενδιαφέροντά σου όποια και να είναι αυτά. Όταν ένας άνθρωπος έχει ενδιαφέροντα δείχνει αυτόματα πιο θελκτικός.