Κλασικά λογάκια που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πιστέψεις!

Τα Χριστούγεννα κανένας δε λέει ψέματα! Είμαστε όλοι ειλικρινείς, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι! Not. Ο άντρας ο ψεύτης φίλη μου, ακόμα και αυτός που δεν είναι κατά συρροήν, δύο τρία πραγματάκια που δεν εννοεί θα τα πει. Και δε θα χαμπαριάσει Χριστούγεννα, ούτε γιορτές, ούτε τίποτα. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις. Και για την ακρίβεια, πώς θα αντιληφθείς ότι αυτό που σου λέει είναι ψέμα. Γιατί λυπάμαι που σου το λέω, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε κοροιδεύει και μάλιστα μέσα στην μούρη σου. Παρακάτω σου έχω τα 5 πιο βασικά, που λένε όλοι ανεξαιρέτως.

Έλα σπίτι για ένα ποτό: Δε θα πιείτε ποτό. Ή μάλλον θα σου βάλει ένα ποτήρι κρασί αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένεις κι εσύ να γίνεις ντίρλα. Στόχος είναι το σεξ και προς τα εκεί θα κινηθεί. Στο λέω για να είσαι προετοιμασμένη και κυρίως αποτριχωμένη και με αξιοπρεπή εσώρουχα. Σε περίπτωση που δε θέλεις να προχωρήσετε τόσο γρήγορα, μπορείς πάντα να αρνηθείς.

Συμπαθώ τις φίλες σου: Εκτός κι αν κάποια από αυτές είναι πολύ κουλ και άνετη, όλες τις υπόλοιπες τις σιχαίνεται. Και τους φίλους σου. Μην τον παρεξηγείς. Έχει στο μυαλό του ότι είναι τα άτομα που σε επηρεάζουν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα στον πλανήτη, και συνήθως…εναντίον του. Ε και δεν έχει και άδικο.

Δε φαντασιώνομαι άλλες γυναίκες: Ας είσαι και Μις Υφήλιος εστεμμένη! Ας είναι αγγελάκι της Victoria’s Secret. Δεν τον νοιάζει. Οι άντρες αποζητούν το διαφορετικό και όχι το καλύτερο. Προφανώς και φαντασιώνεται άλλες γυναίκες. Και είσαι τυχερή που όλο αυτό μένει μόνο στη φαντασία.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους γονείς σου: Αν ήταν δυνατόν, κανένας άντρας στην ιστορία δε θα γνώριζε ποτέ τα πεθερικά του. Ντρέπονται, νιώθουν άβολα και αισθάνονται ότι περνούν από Ιερά Εξέταση (που περνούν), ειδικά από την μαμά σου. Οπότε όλο αυτό, είναι απλώς ένα αναγκαίο κακό.

Δεν έχω ιδέα γιατί μου στέλνει μηνύματα η πρώην μου: Φυσικά και έχει! Είτε την είδε κάπου τυχαία και…παραήταν φιλικός, είτε έστειλε κι αυτός κάτι, ή την προκάλεσε με οποιοδήποτε τρόπο. Και πολύ θέλει ο άνθρωπος;