Προσοχή! Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να κοιμάσαι με τα εσώρουχα!

Προσοχή! Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να κοιμάσαι με τα εσώρουχα! Read more: http://www.newsbomb.gr/ygeia/news/story/771836/prosoxi-aytos-einai-o-logos-poy-den-prepei-pote-na-koimasai-me-ta-esoroyxa#ixzz4ZPeRJ4dq

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνεις όταν πέφτεις για ύπνο είναι να φοράς τα εσώρουχα σου, υποστηρίζουν οι επιστήμονες και συνιστούν ειδικά στις γυναίκες να απαλλαχθούν από αυτά!

Συγκεκριμένα, χειρουργός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις γυναίκες που έχουν την κακή, όπως αποδεικνύεται, συνήθεια να κοιμούνται φορώντας το σουτιέν τους. Όπως υποστηρίζει, το σουτιέν εκτός του ότι είναι η αιτία της χαλάρωσης του στήθους, επίσης περιορίζει τους λεμφαδένες που βρίσκονται σε εκείνη την περιοχή, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα!

«Όταν είσαι ξαπλωμένος επίπεδα, η βαρύτητα ωθεί τους ιστούς των μαστών πίσω προς το στήθος και όχι προς τα κάτω, έτσι, το να φορά μια γυναίκα σουτιέν είναι περιττό, γιατί το στήθος συμπιέζεται προς τα πίσω στο στέρνο», είπε ο χειρουργός.

Και οι άνδρες ωστόσο, κινδυνεύουν εξίσου αν φορούν κατά τη διάρκεια του ύπνου τους το εσώρουχό τους, καθώς στο μέλλον ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στειρότητας.

 

Πηγή: newsbomb