Ποια είναι τα πιο έξυπνα ζώδια; Μάθε τώρα αν βρίσκεσαι στη λίστα!

Τα πιο έξυπνα ζώδια

Η αναμονή σου έφτασε πια στο τέλος της… Μάθε τώρα τα πιο έξυπνα ζώδια και ποια χαρακτηριστικά τους τα κάνουν τόσο ξεχωριστά.

Δεν είναι ένα, ούτε δύο… αλλά πέντε πανέξυπνα και ταλαντούχα ζώδια που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στη ζωή μας ως φίλους, συντρόφους ή μέλη της οικογένειάς μας.

Ανακάλυψε και τα 5 ώστε να ξέρεις πού να στραφείς όταν χρειάζεσαι βοήθεια με κάτι, όταν θες να ακούσεις μια συναρπαστική πληροφορία ή όταν απλά θες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιον.

Ανακάλυψε τώρα την αλήθεια!

Υδροχόος

Από τα 5 πιο έξυπνα ζώδια ο Υδροχόος βρίσκεται στην πρώτη θέση. Εκ φύσεως έχουν ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες με αποτέλεσμα να βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα και να βλέπουν πράγματα που ο υπόλοιπος κόσμος αγνοεί.

Η νοημοσύνη τους τούς επιτρέπει να σκέφτονται αντισυμβατικά και να είναι καινοτόμοι. Έχουν εξαιρετική βιβλιογραφική γνώση με την οποία μπορούν να σας εκπλήξουν. Μια συζήτηση μαζί τους και θα καταλάβετε κατευθείαν το μεγάλο πλήθος πληροφοριών που έχουν αντλήσει από τα βιβλία αυτά.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ξεκάθαρα το πιο τελειομανές ζώδιο! Όμως αυτή τους η πλευρά είναι περισσότερο πλεονέκτημα παρά μειονέκτημα…

Η προσοχή που δίνουν στις λεπτομέρειες τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται σε βάθος τις σκέψεις και τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω τους (για αυτό έχουν υψηλή (ενσυναίσθηση), να επεξεργάζονται και να αναλύουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Όχι μόνο από τα 4 πιο έξυπνα ζώδια που μένουν αλλά και από τα υπόλοιπα, οι Παρθένοι μπορούν και βλέπουν πέρα από τους κανόνες και τα «στεγανά».

Έχουν εξαιρετική μνήμη, ασυναγώνιστες οργανωτικές δεξιότητες και είναι πολύ πρακτικοί. Για αυτό ακριβώς είναι και ιδιαίτερα επιλεκτικοί σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Σκορπιός

Ήδη μάθαμε πως οι Σκορπιοί είναι ένα από τα 5 πιο άγρια ζώδια στο κρεβάτι, αλλά ξέρατε ότι βρίσκονται και στη λίστα με τα πιο έξυπνα ζώδια;

Τώρα από τα 3 πιο έξυπνα ζώδια που έχουν μείνει συναντάμε τους Σκορπιούς. Βρίσκονται δικαίως σε αυτή τη λίστα κυρίως χάρη στην ικανότητα που έχουν να ερευνούν και αναλύουν καταστάσεις σκεπτόμενοι όλες τις πιθανές λύσεις εις βάθος.

Μπορούν να διαβάσουν έναν άνθρωπο σαν ένα ανοιχτό βιβλίο. Πολλές φορές θα αξιοποιήσουν την ικανότητά τους αυτή προς όφελός τους χρησιμοποιώντας τα κίνητρα και τα συναισθήματα των υπολοίπων.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι με διαφορά το πιο κοινωνικό ζώδιο. Οι επικοινωνιακές αυτές δεξιότητες συνδυάζονται μοναδικά με την ικανότητα προσαρμογής των Διδύμων για αυτό και είναι από τα πιο αξιαγάπητα ζώδια!

Παράλληλα έχουν μια αστείρευτη δίψα για γνώση. Δε χάνουν ευκαιρία για να μάθουν καινούργια πράγματα και μόλις μιλήσει κάποιος μαζί τους αντιλαμβάνεται το πνευματικό τους επίπεδο αλλά και πώς σα ζώδιο καταλαβαίνουν αμέσως σύνθετες έννοιες.  

Η επεξεργασία σύνθετων εννοιών και πληροφοριών είναι η ιδανική δουλειά για αυτούς! Εκμεταλλευτείτε την ικανότητά τους και ζητήστε τη βοήθειά τους αν τη χρειάζεστε.

Ζυγός

Αν έπρεπε να σκεφτείτε ποια ζώδια είναι τα πιο έξυπνα όσον αφορά τη συναισθηματική τους νοημοσύνη τότε η απάντηση θα ήταν σίγουρα οι Ζυγοί. Είναι εξαιρετικά αντικειμενικοί και προσεκτικοί ενώ αποφεύγουν να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις.

Μπορούν να παρατηρούν τον κόσμο και να εξετάζουν όλες τις πτυχές ενός θέματος. Είναι ισότιμοι άνθρωποι και οι προσεγγίσεις τους είναι πάντα διακριτικές και ισχυρά διπλωματικές.

Δεν είναι φερέφωνα κανενός. Διαμορφώνουν μόνοι τους τις απόψεις τους αφού πρώτα έχουν πληροφορηθεί από πολλές και διάφορες πηγές. Είναι σίγουρα το άτομο που θέλουν όλοι όταν χρειάζονται μια αντικειμενική άποψη για κάποιο τους πρόβλημα!

Εσύ ανήκεις στη λίστα;

Δε χρειάζεται πια να αναρωτιέσαι ποια είναι τα πιο έξυπνα ζώδια… πλέον ξέρεις!

Το ερώτημα είναι άλλο… το ζώδιο σου κατάφερε να μπει στο top 5; Αν όχι ποιο είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει σε εσάς…;