Tα 4 κρυφά σου όπλα για να γίνεις το καλύτερο σεξ της ζωής του

Εντάξει είστε μαζί, τα έχετε βρει στο σεξ και περνάτε καλά. Αλλά, επειδή σε όλα τα πράγματα, η ανανέωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, και η ποικιλία φυσικά, καλό θα ήταν φίλη μου, να μην κολλάς στα ίδια και τα ίδια, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκείνος από ένα σημείο και μετά να βαρεθεί. Και θα μας πεις τώρα, «Και γιατί θα πρέπει εγώ να το παίζω πορνοστάρ κάθε τρεις και λίγο, προκειμένου εκείνος να είναι ικανοποιημένος»; Ε έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ως γνωστόν οι άντρες βαριούνται πιο εύκολα και γρήγορα από εμάς τις γυναίκες κάτι που σημαίνει ότι αναζητούν μονίμως το καινούριο στο σεξ, και όχι μόνο δυστυχώς. Anyway, πες ότι εσύ είσαι σε μία τέλεια σχέση, με έναν τέλειο σύντροφο, αλλά στο σεξ έχετε κάπως βαλτώσει. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις καινούριες κινήσεις στο… ρεπερτόριό σου, έτσι για να τον εντυπωσιάσεις και να τον κάνεις να σε βλέπει ως την απόλυτη θεά του σεξ; Εμείς σου έχουμε 4 κινήσεις ματ για να του δείξεις ποιος κάνει κουμάντο εδώ πέρα.

1. Παίξε ένα παιχνίδι: Γενικότερα δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά στους άντρες αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, όλων των ειδών. Από το ποδόσφαιρο μέχρι τα… ερωτικά. Οπότε, σε περίπτωση που η διάθεσή σου είναι τέτοια, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστεί. Καθώς λοιπόν του κάνεις στοματικό, ζήτησέ του να σου περιγράψει την μεγαλύτερη φαντασίωσή του, με ανατριχιαστικές φυσικά λεπτομέρειες. Το αν θα την ικανοποιήσεις ή όχι, είναι στο δικό σου χέρι. Αλλά όπως και να’ χει, ειδικά αν ο παρτενέρ σου είναι εγκεφαλικός τύπος, μόλις τον έκανες… τούρμπο! Και να σου πούμε και κάτι; Να μην του την ικανοποιήσεις. Την επόμενη φορά.

2. Γίνε… σκληρή: Και σε περίπτωση που θέλεις να τον ανεβάσεις σε άλλη διάσταση, ήρθε η ώρα να γίνεις σκληρή και αδυσώπητη. Δεν ξέρουμε αν έχεις ακούσει για το BDSM, φυσικά και έχεις ακούσει, εντάξει. Δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου super εξοπλισμό, αρκούν τα βασικά. Δέστου τα χεράκια λοιπόν, και άρχισε να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου, σε καίρια σημεία, τα οποία στα έχουμε πει 1 εκατομμύριο φορές. Το γεγονός, ότι θα είναι δεμένος και ουσιαστικά υποχείριό σου, όχι μόνο θα τον ερεθίσει αλλά θα τον κάνει σχεδόν να σε παρακαλέσει για να τον λυτρώσεις.

3. Μίλα του βρώμικα: Αλλά μη φανταστείς τα απλά και παρωχημένα. Όσο εκείνος λοιπόν είναι δεμένος, το συγκεκριμένο έρχεται σε άμεση συνάρτηση με το νούμερο 2, άρχισε να του ψιθυρίζεις στο αυτί όλα αυτά που θα ήθελες να σου κάνει, αλλά στην προκειμένη δεν μπορεί. Μετά πέρνα μία βόλτα από εμάς να σου δώσουμε συγχαρητήρια!

4. Εναλλάξ στοματικό: Και αφού έχεις κατακτήσει το σεβασμό μας, τον οποίο δεν τον χαρίζουμε έτσι εύκολα και απλά, ήρθε η ώρα να απογειώσεις τη σεξουαλική αυτή εμπειρία σου, με μία κίνηση την οποία θα μνημονεύει για πολύ καιρό. Το εναλλάξ στοματικό, δεν είναι σε καμία περίπτωση η γνωστή και μη εξαιρετέα στάση 69. Όταν λέμε εναλλάξ το εννοούμε με κάθε σημασία της λέξης. Κάντου εσύ για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ζήτησέ του να σου κάνει εκείνος. Σου μιλάμε για εμπειρία τώρα όχι αστεία.