Σχέσεις: Είσαι το Τριτο Προσωπο;

Τα ερωτικά τρίγωνα είναι από τις ιστορίες που συναντάμε στην Ελληνική Μυθολογία, στο Αρχαίο Θέατρο, έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες σύγχρονους συγγραφείς και έχουν αφήσει πίσω τους αθάνατα ελληνικά και ξένα άσματα. Επομένως, αυτή τη δύναμη που οδηγεί στη δημιουργία τέτοιων καταστάσεων, κάθε άλλο παρά αφύσικη μπορούμε να την πούμε.

Οι γυναίκες που αποτελούν μέρος ενός ερωτικού τριγώνου ως τρίτα πρόσωπα, συνήθως χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Είναι οι γυναίκες που ελκύονται από δεσμευμένους για δικούς τους λόγους και είναι και οι άλλες που απλώς τους έτυχε… αυτό που οι περισσότερες απευχόμαστε να μας συμβεί.

Αν είσαι το τριρο προσωπο και ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, ψάξε μέσα σου για τον λόγο που το κάνεις αυτό και σκέψου καλά τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που μπορούν να έχουν αυτές οι επιλογές στη ζωή σου. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία… ευχόμαστε καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα. Ωστόσο, όποια κι αν είναι η κατηγορία σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που οφείλεις να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

1. Πριν ενδώσεις στο ανελέητο φλερτ ενός μη διαθέσιμου άνδρα, σκέψου τη γυναίκα του. Θα ήθελες να ήσουν στη θέση της; Είναι γνωστή η ανδρική αλληλεγγύη, καιρός να κάνουμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο και όχι να προσπαθούμε να βγάλουμε το μάτι η μια της άλλης!

2. Έστω ότι αυτός ο άνδρας χωρίζει με την γυναίκα του / κοπέλα του (ποια η διαφορά;), για να είναι μαζί σου. Είσαι σίγουρη ότι δεν θα το κάνει αργότερα σ’ εσένα για κάποια άλλη;

3. Μην πιστέψεις ότι η σχέση του περνάει κρίση. Δεν το αποκλείουμε, αλλά αν είναι έτσι καλύτερα να παλέψουν την κρίση οι δυο τους. Εσύ το μόνο που θα κάνεις, είναι είτε να μεγαλώσεις το χάσμα ανάμεσά τους, είτε να… ανανεώσεις τη σχέση τους! Μη σε παραξενεύει καθόλου. Αν θεωρείς ότι σου ταιριάζει αυτός ο ρόλος, πάμε πάσο.το-τριτο-προσωπο-2-womanoclock

4. Έμπλεξες και σκοπεύεις να συνεχίσεις αυτή την κατάσταση; Εντάξει, αλλά δεν έχεις κανένα
δικαίωμα να διεκδικήσεις τίποτα παραπάνω απ’ αυτό που εκείνος μπορεί να σου προσφέρει. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βγαίνετε Σάββατο, δεν μπορείτε να πάτε εκδρομή, δεν μπορείτε να κοιμηθείτε μαζί, δεν μπορείς και δεν επιτρέπεται να επικοινωνείς μαζί του τις ώρες που γνωρίζεις ότι βρίσκεται στο σπίτι του. Εκτός αν σκοπεύεις να του βάλεις φωτιά.

5. Να είσαι έτοιμη για όλα. Αυτή η ιστορία μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή (εμείς ευχόμαστε από τη δική σου πλευρά). Αν όμως τον έχεις ερωτευτεί, πόσο εύκολο θα είναι για σένα όταν θα ακούσεις το γνωστό «πρέπει να σταματήσουμε να βλεπόμαστε»;

6. Ακραίες καταστάσεις. Επειδή ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει… έχε στο μυαλό σου ότι υπάρχει περίπτωση να συναντηθείς τετ α τετ με τη γυναίκα του, που με κάποιο τρόπο βρήκε τα στοιχεία σου. Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να ζήσεις την εμπειρία; Επίσης είσαι σίγουρη ότι αυτή η συζήτηση θα γίνει σε πολιτισμένους τόνους;

Ζύγισε τα πράγματα και δες τι σε συμφέρει. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, εμείς ευχόμαστε από καρδιάς να βρεις σύντομα κάποιον που θα είναι όλος δικός σου και να απολαύσετε μαζί όλες τις γλυκές στιγμές που ζει ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι!