One Night Stand- Όλα όσα Πρέπει να Ξέρεις

Η συγκεκριμένη μορφή σχέσης δεν είναι κάτι καινούριο όπως εκείνη του Fuck Buddy που έχουμε αναλύσει εδώ. Τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια είναι κάτι σχεδόν συνηθισμένο, ειδικότερα στην δεκαετία των 20. Εδώ δεν πρόκειται απλώς για sex χωρίς δεσμεύσεις, αλλά χωρίς καν να γνωρίζεσαι καλά καλά με τον παρτενέρ σου.

Για ορισμένους ανθρώπους το one night stand είναι τρόπος ζωής και για κάποιους άλλους κάτι που το έχουν κάνει απλώς μερικές φορές χωρίς να το έχουν επιδιώξει. Είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία είτε στη δεύτερη, οι κανόνες είναι αυστηροί και συγκεκριμένοι.

1. Το λέμε συνέχεια και θα το λέμε σε κάθε άρθρο που έχει να κάνει με αυτά. Προφυλακτικό και πάλι προφυλακτικό. Όσο παθιασμένη κι αν είσαι εκείνη τη στιγμή, μην παρασυρθείς ποτέ από κανέναν, ακόμη κι αν σου δείξει τις εξετάσεις του που τις έκανε την προηγούμενη εβδομάδα. Από την ημέρα που πήρε τις απαντήσεις μέχρι τη στιγμή που είστε μαζί, μπορεί να έχει μολυνθεί από οτιδήποτε χωρίς να το γνωρίζει.

2. Έλα που δεν είναι μόνο τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα… Φαντάσου 4 εβδομάδες μετά από την βραδιά του πάθους να ανακαλύψεις ότι είσαι έγκυος. Αντιλαμβάνεσαι τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένα τέτοιο γεγονός, όποια κι αν είναι η απόφασή σου.

3. Μην πηγαίνεις ποτέ σε μέρη που δεν γνωρίζεις.
Αν είστε στο κέντρο κι εκείνος σου προτείνει να συνεχίσετε στο σπίτι του το οποίο είναι μάλιστα στην Μεταμόρφωση, απλά πες όχι. Ζούμε σε μια τρελή εποχή που προδίδεσαι από τους ίδιους σου τους φίλους. Σκέψου τι μπορεί να σου κάνει ένας παντελώς άγνωστος, που δεν ξέρεις αν στέκει 100% στα μυαλά του. Εννοείται ότι δεν μπαίνεις ούτε στο αυτοκίνητό του.

4. Ενημέρωσε τουλάχιστον ένα κοντινό σου πρόσωπο για το τι πρόκειται να κάνεις και πού ακριβώς θα βρίσκεσαι.

5. Μην δεχθείς για κανέναν λόγο να τραβήξει φωτογραφία ή βίντεο την ώρα του sex. Εκτός αν θέλεις να παίξεις με την πιθανότητα να φιγουράρεις σε κάποιο site.

6. Για λόγους ασφάλειας, καλύτερα να αποφύγεις να κοιμηθείς μαζί του, ακριβώς γιατί ο τύπος αυτός σου είναι άγνωστος. Μετά τις ώρες του πάθους, μάζεψε τα πράγματά σου και πήγαινε να ξαπλώσεις στο κρεβατάκι σου.