Ο Βαλεντίνος… της Kρίσης!

Ας το πάρουμε απόφαση κορίτσια… οι εποχές θα είναι δύσκολες για πολύ καιρό ακόμη. Πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο αλλά για να είμαστε και ρεαλίστριες, ουδείς γνωρίζει πότε θα έρθει η μέρα που θα βελτιωθούν τα οικονομικά μας.

Αυτό βέβαια δεν αφορά μόνο στο δικό σου πορτοφόλι αλλά και στου συντρόφου σου, εκτός αν βγαίνεις με κάποιον πλούσιο κληρονόμο. Επομένως, δείξε κατανόηση στο αγόρι που όσο και να θέλει δεν μπορεί να σου ανοίξει σαμπάνια ούτε να σε κεράσει αστακό. Άλλωστε τι σημασία έχει ο αστακός, όταν έχεις βρει τον άνθρωπό σου. Είναι εύκολο νομίζεις; Εστιάστε στα πιο σημαντικά και απολαύστε την ημέρα των ερωτευμένων χωρίς να ξοδευτείτε!

1. Σπίτι μου σπιτάκι μου! Στόλισε το σπίτι σου με κατάλληλα διακοσμητικά (ευτυχώς θα βρεις πολύ φθηνά στην αγορά), ετοίμασε το αγαπημένο του φαγητό και γίνε μια κούκλα! Αν προσθέσουμε και… την νύχτα πάθους που θα ακολουθήσει, ειλικρινά θα είναι το καλύτερό σας ραντεβού!

2. Ποιος είπε ότι πρέπει να το γιορτάσετε σώνει και ντε σε κάποιο ακριβό εστιατόριο; Εκτός αν είστε πάνω από 60! Παρ’ τε από ένα σουβλάκι στο χέρι, κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, περπατήστε στα σοκάκια της Πλάκας και τραβήξτε φωτογραφίες για να θυμάστε πόσο ωραία περάσατε εκείνη την ημέρα!

ο-βαλεντινος-της-κρισης-2-womanoclock.gr

3. Αν προβληματίζεσαι με το δώρο, αναρωτήσου αν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι ακριβό. Τα οικονομικά δεν είναι καλά για κανέναν, επομένως περιορίσου σε κάτι συμβολικό ή ακόμη καλύτερα σε κάτι χειροποίητο! Αυτό μπορεί να είναι από ένα πλεκτό κασκόλ (ευκαιρία να μάθεις να πλέκεις, δεν είναι καθόλου δύσκολο) μέχρι ένα άλμπουμ με προσωπικές σας φωτογραφίες!

4. Είπαμε παραπάνω για την λύση του σπιτιού που βολεύει πολύ, αλλά αναφέραμε μόνο το φαγητό. Εκτός από αυτό, μπορείτε να οργανώσετε βραδιά κινηματογράφου, είτε με τις αγαπημένες σας ταινίες είτε με κάποιες που δεν έτυχε να δείτε ποτέ!

5. Η βραδινή έξοδός σας, δεν είναι ανάγκη να περιλαμβάνει μπουζούκια στο πρώτο τραπέζι. Υπάρχουν πολύ ωραία wine bars με φανταστικά κρασιά και σε πολύ καλές τιμές. Μια άλλη λύση είναι και η μπυραρία… μια ιδιαίτερη μπύρα μαζί με το κατάλληλο ορεκτικό είναι ό,τι καλύτερο!