Τι Δεν Πρέπει να Πεις Ποτέ σ’ έναν Άντρα!

Ξέρουμε ότι θέλεις να μάθεις τα πάντα γι’ αυτόν και ότι η γνώμη του μετράει ωστόσο είναι καλύτερα να αφήσεις κάποιες απορίες σου στην άκρη. Ξέρουμε επίσης ότι έχεις ανάγκη να μοιραστείς μαζί του κάποιες σκέψεις σου, τι θα έλεγες όμως να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου;

Όχι μόνο γιατί μπορεί να σε θεωρήσει αδιάκριτη ή να τον φέρεις σε δύσκολη θέση αλλά και γιατί η απάντηση που θα πάρεις… ίσως να μη σε συμφέρει καθόλου!

1. «Πόσες πρώην είχες;»: Δεν το συζητάμε, εδώ κάνει «τζιζ»! Άλλωστε ούτε κι εσύ θα ήθελες να απαντήσεις αντίστοιχα. Αυτή η ερώτηση όχι μόνο είναι αδιάκριτη, αλλά η απάντησή της δεν πρόκειται να σε ωφελήσει πουθενά.

2. «Έχω παχύνει;»: Πας γυρεύοντας… τι ρωτάς; Αν σου πει ναι, θα κατεβάσεις τα μούτρα σου. Αν σου πει όχι ενδεχομένως να ισχύει, αλλά καλύτερα να μην τον εμπιστευτείς. Προκειμένου να μην ακούσει γκρίνια, είναι ικανός να σου πει ότι είσαι ίδια η Ζιζέλ. Για να τελειώνουμε: μόνο η ζυγαριά σου θα πει την αλήθεια.

3. «Έχω δει πιο μεγάλα…. απ’ το δικό σου»: Πρώτον, το ξέρει. Δεύτερον, σε τι ωφελεί αυτή η δήλωση; Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κι άλλο και να σου το κρύβει! Τα προσόντα είναι ακριβώς αυτά που βλέπεις. Αν σου πέφτουν… μικρά σε σημείο να μην ευχαριστιέσαι καθόλου, βρες μια ψεύτικη δικαιολογία και αποχώρησε ήσυχα. Αν ανταποκρίνεται όπως πρέπει, μη λες τίποτα και προχώρα!

4. «Μήπως αρχίζεις να κάνεις φαλάκρα;»: Μετά τα προσόντα που είπαμε, αυτή η ερώτηση είναι πραγματική μαχαιριά στην καρδιά. Είναι σαν να σου λέει κάποιος ότι το στήθος σου είναι πεσμένο. Η ιδέα της αραίωσης των μαλλιών του είναι ένας εφιάλτης και δε θέλει καν να το σκέφτεται. Δε φτάνει που περνάει το δράμα του ο άνθρωπος, έχει κι εσένα για να του το θυμίζεις!

5. «Παλιά είχα πιο έντονους οργασμούς»: Τι θέλεις να πεις, ότι τώρα δεν έχεις έντονους; Ειλικρινά μην πεις ποτέ κάτι τέτοιο. Αν υπάρχει πρόβλημα, συζήτησέ το μαζί του χωρίς να αναφέρεις το παρελθόν. Επίσης να ξέρεις ότι οι άντρες είναι πολύ θετικοί στο να δέχονται οδηγίες για το πώς θα δεις πυροτεχνήματα!

6. «Έχω προσποιηθεί οργασμό»: Είναι από τις χειρότερες ατάκες. Θα του γίνει έμμονη ιδέα ότι πάντα προσποιείσαι και παράλληλα θα πληγωθεί ο εγωισμός του. Γενικά γύρω από το σεξ, σκέψου αν ωφελεί σε κάτι αυτό που έχεις σκοπό να του πεις.

7. «Φοβάμαι ότι είμαι έγκυος»: Αν δεν είστε παντρεμένοι, δεν έχετε σκοπό να το κάνετε ή ξέρεις ότι δεν θέλει με τίποτα να κάνει παιδιά, μην του πεις απολύτως τίποτα προτού βεβαιωθείς. Θα φρικάρει, θα δείξει το πόσο δεν θέλει να γίνει πατέρας κι εσύ θα ξενερώσεις πολύ από αυτή την αντίδραση. Αν τελικά δεν είσαι, να σου γίνει μάθημα και να χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Στην περίπτωση της καθυστέρησης, κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης πριν προβείς σε ανακοινώσεις!